VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Inbound marketing, authority building, content marketing & storytelling

    Roep emoties op en creeër klantenbinding. Vertel uw verhaal, deel uw waardevolle kennis en word authoriteit in uw vakgebied,

Inbound marketing, authority building, content marketing storytelling

Inbound marketing, authority building, content marketing & storytelling

Roepen dat u de beste bent, is niet (meer) genoeg. Delen en verbinden staat centraal. U bent specialist in uw vak en vakgebied, deel dit met de buitenwereld!

Door het creëren, verspreiden en promoten van content (tekstueel en visueel) via een breed scala aan kanalen zet u uw merk op een ruime voorsprong. Wees authentiek en vertel uw echte verhaal, vertel hen meer over uw vak en deel kennis. Geen schreeuwerige berichten of opvallende advertenties, maar met waardevolle en opmerkelijke content.

#Social media lessen #ALSIceBucketChallenge

Zoals elke hype is ook de Ice Bucket Challenge langzaam aan haar een eind gekomen. Bekende en minder bekende mensen hebben duizenden liters ijswater over zich heen gegooid, allemaal voor het goede doel. De Ice Bucket Challenge heeft veel goeds gebracht. En hoewel niet iedereen die meedeed ook echt gedoneerd heeft, had ALS Nederland halverwege augustus al bijna twee keer zoveel geld opgehaald als in heel 2013. Maar ook op het gebied van social media is het erg leerzaam geweest. One4Marketing zette enkele lessen op een rij die uit de Ice Bucket Challenge getrokken kunnen worden.

Lees meer

Je bezoeker als merkambassadeur

Merkambassadeurs; mensen die je bedrijf/merk positief (al dan niet bewust) promoten, zijn tegenwoordig er belangrijk. Maar hoe zorg je er nu voor dat je bezoekers merkambassadeurs worden én blijven? Maak een begin met de onderstaande tips.

  Lees meer

Content marketing & Responsive webdesign

Content marketing en responsive webdesign zijn allebei relatief nieuwe begrippen. Responsive webdesign is in het eerdere kennisthema "Mobile marketing | location based marketing" al uitgebreid besproken. Content marketing is nog niet besproken en zal tijdens dit kennisthema de revue passeren. In deze blog gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn met beide begrippen.

Lees meer

Social media vergroot uw autoriteit

Mond-tot-mondreclame kost u niet alleen weinig tijd, een tevreden klant is een stuk geloofwaardiger dan uw eigen verkoopverhaal over de toegevoegde waarde van uw dienstverlening. Dit geldt natuurlijk ook voor uw website of blog.

Lees meer

Optimale content marketing is 90% visueel!

U heeft een goede marketingstrategie, de juiste copywriter gevonden en u bent er in geslaagd uw artikelen op het juiste moment aan de juiste doelgroep te tonen. Klaar is kees. Of toch niet?

Lees meer

Inbound marketing tips

Inbound Marketing is het gevonden worden door je doelgroep zonder deze te storen met traditionele marketinginstrumenten als advertenties. Het is in Nederland een opkomend fenomeen. Wij geven enkele tips, want het hoeft niet veel geld te kosten.

Lees meer

Vine stories: kort, maar krachtig!

‘Kort, maar krachtig’, deze gezegde is belangrijker dan ooit in content marketing. Als consument wordt u tegenwoordig gebombardeerd met informatie. Daarom is het belangrijk dat de informatie die we voorbij zien komen niet lang van stof is. We verliezen namelijk snel onze aandacht. Als bedrijf moet uw boodschap to the point zijn om de aandacht van de lezer vast te houden.

 

Lees meer

Content marketing tips

Content is belangrijk voor uw website. Maar hoe krijgt u nu snel goede content? Met enkele tips gaat het u lukken om goede content te creëren voor uw website.

 

Lees meer

Webshop facts & tips

Gemiddeld plegen maar 2% van de webwinkelbezoekers rechtstreeks een conversie. De overige 98% verdiept zich eerst in het product en uw webwinkel. Het is dus van belang dat je de bezoeker zo snel mogelijk informeert, zodat ze niet bij een concurrent belanden. Dit bereik je met Inbound marketing, lees hier de feiten en cijfers.

Lees meer

VisionEars is Google Partner

Google geeft bedrijven de mogelijkheid om zich te certificeren en om zich expert te mogen noemen in Google producten zoals Adwords. Er worden badges uitgegeven die wij als online marketingbureau op de website mogen plaatsen, mits we voldoen aan bepaalde voorwaarden die Google hieraan stelt. VisionEars is sinds enige tijd trotse Google partner, tijd voor wat uitleg dus. 

Lees meer

Content tijdens het koopproces

De essentie van inbound-marketing is het aantrekken van onbekenden vanuit het internet en ze om te vormen tot tevreden klanten. De vraag is: hoe trekt u deze onbekenden aan, hoe bouwt u vervolgens de nodige geloofwaardigheid en het vertrouwen op die essentieel is voor een langdurige zakelijke relatie? Het antwoord is content!

Lees meer

Storytelling: van jouw verhaal is er maar

De eerste stap is om content voor je doelgroep te creëren dat niet alleen bruikbaar, relevant, maar ook uniek is. Storytelling is hier een essentieel onderdeel van. Het streven is om een zo effectief mogelijk verhaal te verspreiden over je bedrijf, producten en/of diensten.

  Lees meer
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes