VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup
  • Wil jij ook een snelle website?

    Powered by

Ondervind je problemen met deze tool? Neem dan contact met ons op.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

VisionEars is een expert op het gebied van Varnish. Zo zijn wij implementatie partner van Byte, gaven wij een presentatie over Varnish op de Joomla! dagen van 2016 en schreven wij er al verschillende blogposts over. Is je interesse gewekt? Lees dan vooral verder!

VisionEars is Varnish implementatie partner van Byte
Link

VisionEars is Varnish implementatie partner van Byte

Sinds enige tijd mogen we ons één van de implementatie partners van Byte noemen. Een groot compliment en bevestiging van ons kunnen. Loop je tijdens de implementatie ergens tegenaan? Dan kunnen wij je helpen!

Video

Eventverslag: Joomla!dagen 2016. Bekijk onze presentatie over Varnish Cache

Zoals ik in een eerdere blogpost al aangaf hebben wij op 17 april een presentatie gegeven tijdens de Joomla!dagen in Zeist. Het grootste Joomla! evenement in de Benelux. Tijdens het evenement zijn het hele weekend uiteenlopende onderwerpen...

De snelste Joomla! website van Nederland met Varnish Cache
Blog

De snelste Joomla! website van Nederland met Varnish Cache

Als je website erg langzaam is en je bezoekers een kop koffie kunnen halen bij het laden van iedere pagina, zullen ze snel weg zijn en hun heil elders zoeken. Dit resulteert vanzelfsprekend in veel minder (online) conversies, maar ook in ee...

Varnish Cache vullen met één muisklik
Blog

Varnish Cache vullen met één muisklik

Sinds enige tijd maken wij gebruik van Varnish Cache bij de realisatie van de snelste websites van Nederland. Varnish Cache slaat de HTML van reeds bezochte pagina’s op en serveert deze direct uit bij alle daaropvolgende bezoeken van deze...

Wie gingen je voor?

Er zijn al verschillende andere partijen waarvoor wij met succes Varnish hebben geïmplementeerd. Klik op een logo en ervaar zelf de snelheid van Varnish!

  • Voor de hoogste betrouwbaarheid voer je deze test uit op een snelle pc met een goede internetverbinding en zet je je browser op incognito mode (i.v.m. lokaal cachen).
  • De snelheid van een pagina is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je internetverbinding. Een nieuwe test kan daardoor een (iets) andere uitkomst geven en aan de uitslag kunnen geen garanties ontleend worden.
© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes