VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Design online je eigen strijkplankhoes op desktop, tablet en smartphone

  Widemex International - Fabrikant en distributeur van strijkplanken en -overtrekken

Design online je eigen strijkplankhoes op desktop, tablet en smartphone
Cases Widemex International - Fabrikant en distributeur van strijkplanken en -overtrekken Design online je eigen strijkplankhoes op desktop, tablet en smartphone
Why

Design online je eigen strijkplankhoes op desktop, tablet en smartphone

De online design tool geeft extra toegevoegde waarde aan de strijkplankhoezen die Widemex nu via webshops door heel Europa aanbiedt.

Heb jij een idee voor het inzetten van de design tool?
Neem contact met ons op!

How

Greetz.nl eat your heart out!

Met een zeer gebruiksvriendelijke HTML5 WYSIWYG tool ontwerpen bezoekers een eigen (print) design op een desktop, tablet of smartphone. De tool is als cloud applicatie in te zetten voor webshops en vormt zo een nieuw verkoopkanaal voor Widemex. Via een centraal beheer systeem houdt Widemex volledige controle over de werking van de tool en het daadwerkelijke maakproces.

What
 • Maak de mooiste ontwerpen!

  Widemex - Editor

  Met de gebruiksvriendelijke HTML5 WYSIWYG tool ontwerp je als een pro. Bewerk, sleep en draai teksten en afbeeldingen tot je meesterwerk klaar is om ├ęcht gemaakt te worden!

  Widemex - Editor
 • Ontwerpen waar je maar bent!

  Widemex - Mobile optimized

  De design tool is volledig geoptimaliseerd voor mobile devices. Snel en makkelijk ontwerpen via tablet of smartphone is kinderspel!

  Widemex - Mobile optimized
 • Voor ieder CMS en webshop!

  Widemex - CMS koppeling

  De designtool is eenvoudig te implementeren in alle bestaande content management systemen en webshops. Het gemaakte ontwerp komt in de winkelmand van de webshop terecht en wordt samen met de andere producten afgerekend. Widemex regelt de gehele productie en verzending!

  Widemex - CMS koppeling

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes