VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Je eindgebruikers leren kennen met een dealerportal

  Votani - E-bikes | Elektrische fietsen

Je eindgebruikers leren kennen met een dealerportal
Cases Votani - E-bikes | Elektrische fietsen Je eindgebruikers leren kennen met een dealerportal
Why

Je eindgebruikers leren kennen met een dealerportal

Een dealerportal is een win-win oplossing! Votani biedt haar dealers een professionele omgeving om fietsen te registreren, bestellen en promoten. Daar krijgt Votani inzicht in haar eindgebruiker, (onderhouds)historie en voorraad voor terug.

How

Dealerportal én CRM

Votani plaatst in een door ons gerealiseerd maatwerk CRM fietsen met hun unieke framenummers. Dealers kunnen deze fietsen vervolgens bestellen in de portal. Nadat de fiets door de dealer is verkocht wordt de link tussen dealer, het framenummer van de fiets en de eindgebruiker gemaakt doordat de dealer de fiets in de portal registreert.

"De portal is super in het beheer. VisionEars heeft een topproduct opgeleverd. We zijn er erg bij mee!"

Elanor van Leengoed Marketing administrator bij Darfon

What
 • Fietsen uit voorraad bestellen

  Votani - Bestelformulier

  Dealers hebben een up-to-date overzicht van alle e-bikes en onderdelen en kunnen eenvoudig een order plaatsen.

  Votani - Bestelformulier
 • Promotiematerialen

  Votani - Promotiematerialen

  Naast onderdelen en e-bikes bestellen kan men ook de laatste promotiematerialen downloaden. Flyers of sfeerbeelden nodig tijdens een Votani testdag? Geen probleem. Via de portal eenvoudig te downloaden!

  Votani - Promotiematerialen
 • Dealers zoeken

  Votani - Dealer locator

  Wanneer Votani een nieuwe dealer innvoert in het CRM wordt deze automatisch toegevoegd aan de website. Zo heeft de bezoeker in één oogopslag een compleet overzicht van alle Votani dealers. Vind snel een dealer in de buurt dankzij de intuïtieve zoekfunctie én plan direct een proefrit.

  Votani - Dealer locator
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0

Aangesloten dealers

140 aangesloten dealers maken dagelijks gebruik van de dealerportal.

0

Beschikbare onderdelen

Alle onderdelen makkelijk en overzichtelijk te bestellen.

0

Dealerlocator

De dealerlocator wordt gemiddeld 3330 keer per maand bezocht.

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes