VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Website die bezoekers naar het centrum leidt

  Valkenswaard Centrum

Website die bezoekers naar het centrum leidt
Cases Valkenswaard Centrum Website die bezoekers naar het centrum leidt
Why

Website die bezoekers naar het centrum leidt

ValkenswaardCentrum(.nl) is in het leven geroepen om de binnenstad van Valkenswaard meer kleur te geven en te veranderen in een bruisend centrum voor de lokale bevolking en toeristen. De website geeft hen praktische informatie over de winkels, horeca, weekmarkt, cultuur en de evenementen in het centrum.

How

“Van lokaal naar toerisme”

Het centrum kent drie doelgroepen; inwoners, bezoekers uit nabij gelegen plaatsen en toeristen. Bij het doorlopen van de customer journey stond per doelgroep één persona centraal. Het eindpunt van de reis was deze keer niet de website maar het centrum van Valkenswaard! We vertaalden de verkregen inzichten naar de website waardoor de drie doelgroepen met uiteenlopende verwachtingen toch snel hun weg vinden.

What
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • Winkelzoeker

  Valkenswaard Centrum - Winkelzoeker

  Met handige filteropties vinden bezoekers binnen enkele muisklikken een specifieke winkel. Dit kan via de categorieën: horeca, cafés, online, maar ook op basis van zoekwoorden. Met de live search worden zoekresultaten verfijnt tijdens het typen. We meten de zoekacties om o.a. te anticiperen op zoekopdrachten die geen resultaat geven!

  Valkenswaard Centrum - Winkelzoeker
 • Automatisch inladen evenementen via VVV koppeling

  Valkenswaard Centrum - XML koppeling met VVV

  Via een automatische koppeling worden dagelijks nieuwe evenementen binnengehaald van het lokale VVV kantoor. Centrum Valkenswaard kiest welke evenementen zij publiceert op de website.

  Valkenswaard Centrum - XML koppeling met VVV
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • Evenementen zoeker

  Valkenswaard Centrum - Evenementen zoeker

  Op de homepage kan de bezoeker snel naar evenementen zoeken door op de gewenste maand te klikken.

  Valkenswaard Centrum - Evenementen zoeker
 • Interactieve winkelpagina

  Valkenswaard Centrum - Interactieve winkelpagina

  Natuurlijk staan de contactgegevens en openingstijden in beeld, kun je de website bezoeken, direct bellen met een smartphone en je route plannen. We meten de acties van bezoekers zodat we samen met de stichting het succes van de website aan de ondernemers kunnen aantonen.

  Valkenswaard Centrum - Interactieve winkelpagina
 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0%

groei in het aantal organische website bezoekers

sinds de lancering van de website

0%

groei in het aantal bezoeken van een winkelpagina

 

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes