VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Meer conversies door een betere user experience

  Phenom-World - Maakt de snelste elektronenmicroscopen ter wereld

Meer conversies door een betere user experience
Cases Phenom-World - Maakt de snelste elektronenmicroscopen ter wereld Meer conversies door een betere user experience
Why

Meer conversies door een betere user experience

Phenom-World gaf ons de uitdaging om een website te maken met een betere user experience waarin de nieuwe branding volledig is verweven. Door de nieuwe site moeten de online conversies nóg meer toenemen.

How

Design op basis van data

We analyseerden de pagina’s die op de bestaande (nu oude) website voor de hoogste conversies zorgden. De conversieverhogende elementen uit deze pagina’s kregen een prominente positie in het nieuwe design.

"Met VisionEars zijn we een continu proces aangegaan. Dankzij A/B testen, aanpassen van key usability, relevante landingpagina’s met duidelijke USP’s en concrete CTA's, hebben we een conversiestijging van 40% bereikt and still going up!"

Richard Geschiere Sales Director

Phenom-World website
What
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • Snelste website van Nederland!

  Phenom-World - Snelste website van Nederland!

  Phenom is onze early adopter van Varnish Caching en dat is niet gek want Phenom loopt zelf ook altijd voorop. Een snelle website betekent een betere gebruiksvriendelijkheid, meer conversies en een hogere positie in Google.

  Phenom-World - Snelste website van Nederland!
 • Video headers

  Phenom-World - Video headers

  Naast afbeeldingen kan Phenom via het CMS video’s instellen die aan de bovenkant van de website verschijnen.

  Phenom-World - Video headers
 • Koppeling met SalesForce

  Phenom-World - Koppeling met SalesForce

  Alle formulieren zijn op een slimme manier gekoppeld aan SalesForce waardoor de website aansluit op interne processen. Hiermee besparen we veel tijd en onnodig handwerk.

  Phenom-World - Koppeling met SalesForce
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • Distributor portal

  Phenom-World - Distributor portal

  Via de portal downloaden distributeurs de nieuwste updates en promotiemateriaal. Phenom-World heeft inzicht in de downloadstatistieken. De portal werkt zeer intuïtief, de distributeurs zien bijvoorbeeld bij het inloggen direct welke nieuwe downloads beschikbaar zijn.

  Phenom-World - Distributor portal
 • Country landingspagina’s

  Phenom-World - Country landingspagina’s

  De landingspagina’s per taal/land zorgen voor meer bezoekers en conversies. Aan de andere kant besparen ze de kosten voor het vertalen van de gehele website. We meten en optimaliseren de prestaties continu voor een optimaal rendement.

  Phenom-World - Country landingspagina’s
 • Distributor zoeker

  Phenom-World - Distributor zoeker

  Met slim gebruik van Google maps maakten we geheel in de stijl van de website een tool waarmee je wereldwijd distributeurs vindt. We houden o.a. bij hoeveel bezoekers naar de distributeur site “doorklikken”. Phenom gebruikt deze data om distributeurs scherp te houden.

  Phenom-World - Distributor zoeker
 • Slimme oplossing om dubbele content te voorkomen

  Het CMS is zo ingericht dat content die op meerdere plekken voorkomt slechts één keer wordt ingevoerd en aan meerdere pagina’s zoals producten, software, galleries en markets wordt gekoppeld. Bijkomend voordeel is dat een wijzing ook maar op één plek dient te gebeuren!

 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0%

meer contactaanvragen

door een betere user experience op de website

0%

minder bounces

door content die beter aansluit bij de zoekopdracht van de bezoeker

0%

meer zoekopdrachten naar “Phenom”

door een succesvolle brandingcampagne

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes