VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Online je kennis en ervaring verkopen

  Onlinemaatkussens.nl - Bestel gemakkelijk kussens op maat

Online je kennis en ervaring verkopen
Cases Onlinemaatkussens.nl - Bestel gemakkelijk kussens op maat Online je kennis en ervaring verkopen
Why

Online je kennis en ervaring verkopen

Onlinemaatkussens.nl heeft enorm veel kennis en ervaring in het (op maat) maken van kussens. Met een webshop kan zij dit voordeel optimaal benutten met de Benelux als afzetgebied.

 

How

Zij de kussens, wij de code

Door het combineren van hun kennis van kussens en onze programmeerkennis maakten we een online 3D productconfigurator die iedereen in staat stelt een kussen op maat te bestellen! Het in kaart brengen van de customer journey liet ook zien welke interne processen een rol speelden waardoor wij hier op in konden haken en zoveel mogelijk automatiseerden van bestelling tot levering en aftersales.

 

"Na vele maanden lang zwoegen zijn we echt tevreden met het resultaat! hierbij Daarom even een speciaal bedankje aan de mannen die onze website vanuit scratch hebben opgebouwd! VisionEars aan de Eindhovenseweg te Valkenswaard! Chapeau!"

What
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • 3d productconfigurator

  Onlinemaatkussens - 3d productconfigurator

  Via de configurator krijgt een bezoeker direct een visuele voorstelling van de door hem of haar gekozen opties. Dit alles volledig in 3d. Aanpassingen aan de opties worden direct doorgevoerd en zijn direct voor de bezoeker zichtbaar!

  Onlinemaatkussens - 3d productconfigurator
 • Maatwerk prijs module op basis van afmeting

  Onlinemaatkussens - Maatwerk prijs module op basis van afmeting

  Via een maatwerk prijs module wordt door middel van een wiskundige formule automatisch de prijs berekend. Ook dit, gebeurt real time bij elke aanpassing van het maatkussen.

  Onlinemaatkussens - Maatwerk prijs module op basis van afmeting
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • Magento webshop

  Onlinemaatkussens - Magento webshop

  Magento is een open source eCommerce platform voor e-commerce websites. Dit platform bied een scala aan mogelijkheden om een e-commerce website op te zetten. Van betalingsmogelijkheden en verzendopties tot koppelingen met externe software zoals een CRM.

  Onlinemaatkussens - Magento webshop
 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0

Verkopen

Binnen 2 maanden meer dan 100 verkopen!

0%

Stijging conversieratio

De conversieratio is met 100% gestegen t.o.v de start.

0

Binnen 1 dag al rendement uit AdWords campagnes.

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes