VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Achieving the best results together

  Need state one - Versterkt je merk

Achieving the best results together
Cases Need state one - Versterkt je merk Achieving the best results together
Why

Achieving the best results together

Klanten verleid je niet met trucjes. Of maar voor heel even. Het begint bij begrip. Wat zijn zijn wensen, drijfveren, behoeftes en ambities? Need State One werkt daarom op individueel niveau. Een proces dat steeds sneller gaat, want een tevreden klant trekt andere tevreden klanten aan.

How

Think you know sales? Think again.

Need State One had het concept en de content maar zocht naar een platform om dit uit te dragen. VisionEars creërde de website en zorgde voor activatie!  Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende customer journey fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

"Bedankt voor het meedenken en het snelle schakelen. Topwerk geleverd!"

What
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • Content management systeem

  Need State One - CMS

  Dankzij een content management systeem ben je in staat om inhoud van een webomgeving, bijvoorbeeld een website, portal of intranet centraal te beheren. Door de modulaire opbouw is het CMS makkelijk uitbreidbaar met nieuwe functionaliteiten en koppelingen met externe systemen.

  Need State One - CMS
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • MailChimp nieuwsbrief systeem

  Need State One - Mailchimp

  MailChimp biedt de totaaloplossing op het gebied van nieuwsbriefsystemen. Van het onderhouden en segmenteren van aanmeldingen tot het ontwikkelen van templates en koppelingen met analytics systemen.

  Need State One - Mailchimp
 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0%

Er worden 14% meer pagina's bezocht per sessie.

0%

Afgenomen bouncepercentage

Het bouncepercentage is met 13% afgenomen!

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes