VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Online meten van offline design

  Nationale-Nederlanden

Online meten van offline design
Cases Nationale-Nederlanden Online meten van offline design
Why

Online meten van offline design

Nationale-Nederlanden is een grote organisatie. Het is voor Nationale-Nederlanden een uitdaging om medewerkers van verschillende bedrijfsonderdelen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in dit geval m.b.t. klanttevredenheid (NPS).

How

Infographic: luchtig en creatief

Om Nationale-Nederlanden te helpen maken we elke drie maanden een infographic (design) die op een luchtige en creatieve manier een overzicht geeft van de klanttevredenheid. We koppelen de PDF infographic aan online met www.layar.com waardoor we het (online) succes meten. Lees alles over de geweldige mogelijkheden van Layar op ons blog.

"Toppers! Klasse wat jullie hebben opgeleverd. Het was een zware bevalling, maar het eindresultaat is prachtig!"

Hans Straus Businessmanager Nationale-Nederlanden

What
 • NPS Infographic

  NN Infographic

  Wij ontwerpen periodiek infographics voor Nationale-Nederlanden vaak met een actueel thema. De infographic toont belangrijke NPS scores op een speelse manier. Naast een interne mailing met daarin de infographic als PDF wordt deze ook daadwerkelijk fysiek opgehangen op verschillende locaties binnen de Nationale Nederlanden kantoren in Ede en Rotterdam.

  NN Infographic
 • Layar campagnes

  NN Layar implementatie

  Alle infographics hebben een achterliggende Layar campagne. Scan de infographic met de Layar app en deze komt via interactieve elementen tot leven. Denk aan buttons die over het drukwerk verschijnen of zelfs video's! Lees alles over Layar en bekijk de meest creatieve oplossingen op ons blog.

  NN Layar implementatie
 • Activatie met prijsvraag pagina

  NN Prijsvraag pagina

  De "lezer" scant het drukwerk, druk op de knop die in het smartphone beeld verschijnt en wordt naar een online actiepagina geleid, in dit geval een prijsvraag. Bijkomend voordeel is dat we de bezoekers, het gedrag en de conversie kunnen meten en daarmee het (online) succes meetbaar maken.

  NN Prijsvraag pagina

Powered by Klipfolio

0%

Openingspercentage mailing

91% van de medewerkers openden de nieuwsbrief.

0%

Conversie ratio

46% van de bezoekers die via Layar de pagina bezochten ging over tot conversie.

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes