VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Online inspireren en verleiden tot een offline bezoek

  Meubelplein Ekkersrijt

Online inspireren en verleiden tot een offline bezoek
Cases Meubelplein Ekkersrijt Online inspireren en verleiden tot een offline bezoek
Why

Online inspireren en verleiden tot een offline bezoek

Het meubelplein is in 2013 geopend na een ingrijpende verbouwing en uitbreiding maar de bezoekersaantallen bleven achter. Het Meubelplein huisvest grote namen zoals Prenatal, Trendhopper en Montèl. De uitdaging was om een online platform te creëren dat deze merken verbindt, bezoekers inspireert en verleidt om een bezoek te brengen aan het Meubelplein.

How

Inbound marketing: vergroot je bereik en houd je top of mind

Communicatiebureau FPW werd ingeschakeld voor een intensieve brandingscampagne zowel in print als online. Met perfect inzicht in de customer journey creëerden zij het webdesign. Wij vertaalden het design zonder concessies naar een werkende website.  Bezoekers vinden naast informatie vooral inspiratie en worden aangespoord tot delen, liken, volgen en inschrijven voor de nieuwsbrief waardoor het (online) bereik wordt vergroot.

"VisionEars heeft bewezen een verlengstuk te zijn op het gebied van online. Vanaf het offerte traject tot aan de volledige oplevering en optimalisatie na live-gang. VisionEars is uniek en zeer waardevol als webpartner!"

Leontine Basch (FPW Eindhoven)

What
 • Stap 1 - Customer journey mapping

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping

  Ook voor dit online product legden we de basis voor succes met onze 3-stap aanpak! We zijn gestart met een customer journey mapping sessie.

  In deze sessie kruipen we samen in de huid van je ideale klant en leggen we de reis af van klant worden, zijn en blijven. We krijgen zo perfect inzicht in waarom en hoe je klant kiest en koopt! Jij doet gegarandeerd inzichten op die je organisatie verbeteren, de inzichten die wij opdoen vertalen we naar jouw online product én gebruiken we na oplevering bij de continue optimalisatie.

  Standaard - STAP 1 - Customer journey mapping
 • Interactieve plattegrond

  Meubelplein - Interactieve plattegrond

  Op de website staat een interactieve plattegrond. Door te klikken op de naam van de winkel zie je direct waar deze is gevestigd.

  Meubelplein - Interactieve plattegrond
 • Verzamelplaats van alle producten

  Meubelplein - Verzamelplaats van alle producten

  De winkelketens hebben allemaal voorraadsystemen of webshops. We maakten een koppeling die dagelijks alle producten uit deze systemen ophaalt. Zo is de website een verzamelplaats voor alle producten van het Meubelplein.

  Meubelplein - Verzamelplaats van alle producten
 • Stap 2 - Concept, content en activatie

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie

  Met de inzichten uit de customer journey mapping sessie maken we een concept dat perfect inhaakt op alle beslisfasen die jouw klanten doorlopen. Door de juiste communicatie, content en call-to-actions activeren we de bezoeker om naar de volgende fase te gaan met als doel om een nieuwe klant te verwelkomen!

  Standaard - STAP 2 - Concept, content en activatie
 • Winkelier login

  Meubelplein - Winkelier login

  Winkeliers kunnen hun eigen pagina beheren (folders, openingstijden, omschrijving, acties, afbeeldingen, etc.) en producten promoten.

  Meubelplein - Winkelier login
 • Inspiratie pagina

  Meubelplein - Inspiratie pagina

  Meubelplein Ekkersrijt heeft een speciale inspiratiepagina met uitnodigende beelden. Het continu creeëren van content is onderdeel van de inbound marketing mix. Website bezoekers delen, liken en volgen het Meubelplein op social media waardoor het (online) bereik continu wordt vergroot.

  Meubelplein - Inspiratie pagina
 • Stap 3 - Continue optimalisatie

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

  Bij stap 3 is je website, webshop of webapplicatie klaar om bezoekers te ontvangen! Door het meten van de prestaties van de online én offline kanalen en het bezoekersgedrag vergaren we waardevolle data. Maandelijks zitten we samen; liggen we op koers om de doelen te behalen, hoe presteren alle kanalen en welke kansen kunnen we benutten?

  Standaard - STAP 3 - Continue optimalisatie

Powered by Klipfolio

0%

langere bezoeksduur

door gerichte content die de bezoekers aanspreekt

0%

meer organisch verkeer

t.o.v. de oude website

0%

minder bounces

door content die beter aansluit bij de zoekopdracht van de bezoeker

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes