VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Direct het voordeligste leasebedrag berekenen

  Activum Finance

Direct het voordeligste leasebedrag berekenen
Cases Activum Finance Direct het voordeligste leasebedrag berekenen
Why

Direct het voordeligste leasebedrag berekenen

Een leasebedrag berekenen is geen eenvoudige taak. Wisselende rentetarieven en voorwaarden maken het lastig om tot een precies leasebedrag te komen. Activum zocht een tool om haar klanten ten alle tijden een up-to-date mogelijkheid te geven tot het berekenen van voordelige leasebedragen.

How

Lease calculator

Middels een op maat ontwikkelde lease calculator kunnen bezoekers eenvoudig het leasebedrag berekenen. Op basis van verschillende factoren, zoals het product, de koopsom en de looptijd, wordt het maandbedrag van verschillende financiers met elkaar vergeleken en het goedkoopste tarief aan de klant gepresenteerd. Na het achterlaten van een e-mailadres ontvangt de bezoeker een volledige offerte in de opgegeven mailbox.

"We werkten samen in een buitengewoon plezierig en vlot proces naar een eindresultaat wat er mag zijn. We zijn nu enkele maanden verder en we zijn ervan overtuigd dat we met het inschakelen van Visionears de juiste keuze te hebben gemaakt. Aanrader!"

Casper J. Barendse Partner bij Activum Finance

What
 • Offerte op maat

  Activum Finance - offerte op maat

  Wanneer de koopsom in de honderdduizenden Euro’s loopt of als men telefonisch naar de mogelijkheden heeft geïnformeerd, spreken we van een uitzonderlijke situatie. In dit geval heeft Activum Finance de mogelijkheid om middels het CMS een offerte op maat samen te stellen of bestaande offertes te bewerken. Deze offerte wordt vervolgens middels één druk op de knop naar het ingevulde e-mailadres verzonden.

  Activum Finance - offerte op maat
 • Overzichtelijke leaseoplossingen

  Activum Finance - Overzichtelijke leaseoplossingen

  Op de website ziet de bezoeker een overzicht van de vele lease oplossingen die Activum te bieden heeft. Dankzij de zoekfunctie vind je eenvoudig de gewenste oplossing, maar het is ook mogelijk om deze te filteren per categorie. Op de pagina van de geselecteerde oplossing vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

  Activum Finance - Overzichtelijke leaseoplossingen

Powered by Klipfolio

0

aanvragen

Gemiddeld 100 berekeningen per maand

0

Lease oplossingen

Alle lease oplossingen overzichtelijk gepresenteerd

Contact opnemen

Heb je een online uitdaging? Wil je inzicht in prestaties? Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit online haalt? We brengen je situatie in kaart en starten met datgene wat het meeste rendement oplevert, we brengen je meetbaar online succes!

Ronald Groot

Operationeel directeur Telefoon: +31 (0)40 - 20 21580

In contact blijven


Neem contact op

Andere cases

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes