VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Nieuwe functies Google Webmaster Tools
31
Jan 2012
Zoekmachine marketing

Nieuwe functies Google Webmaster Tools

31 jan 2012 | Jacques | Zoekmachine marketing

De gedachte is dat je kunt zien wat er moet gebeuren, volgens Google, met de website om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Gezien het feit hoeveel websites over het algemeen vertrouwen op Google voor het grootste deel van hun verkeer, wiens advies zou je liever krijgen op dit gebied?

Als je de sites niet op prioriteit wilt  zien, heb je de mogelijkheid om alfabetisch te rangschikken als voorheen.

 wmt_homepage.jpg

site_health.jpg
De nieuwe homepage is alleen beschikbaar als je 100 of minder sites in je account hebt, maar ze hoeven niet allemaal te worden geverifieerd. Google zegt dat het in de toekomst beschikbaar zal zijn voor alle accounts. Als je meer dan 100 sites hebt dan kun je nog steeds toegang tot de  statusproblemen / site health info krijgen vanaf de bovenkant van het dashboard voor elke site.

Dus wat is opgenomen in het statusproblemen overzicht? Detectie van malware, belangrijke pagina's die zijn verwijderd met de URL van Google removal tool, en belangrijke pagina's die zijn geblokkeerd in robots.txt. Google biedt extra informatie als er een probleem wordt aangetroffen.

Het is belangrijk op te merken dat het kan enkele dagen kan duren voor de statusproblemen van Google weggaan nadat u de problemen hebt opgelost. Google wil dit proces graag versnellen zoals ook met de Realtime stats van Analytics is gedaan.

Deel deze blog post:

Jacques Stoop | Managing director / founder

Jacques heeft in 2008 VisionEars opgericht. Houdt zich bezig met de algemene leiding, strategie- en beleidsbepaling.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes