VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Nieuw in AdWords: veilinggegevens!
31
Mei 2012
Zoekmachine marketing

Nieuw in AdWords: veilinggegevens!

31 mei 2012 | Hor Kin | Zoekmachine marketing

Het nieuwe veilinggegevens rapport beantwoord de vraag wie er met jou concurreert in de veiling. Met het rapport voor veilinginzichten kunt je zien hoe succesvol jouw zoekwoorden zijn wat betreft het vertoningspercentage, de gemiddelde positie en andere statistieken in verhouding tot andere adverteerders die aan dezelfde veilingen deelnemen.

Het rapport laat vijf statistieken zien:

Vertoningspercentage
Hoe vaak een deelnemer een vertoning heeft gegenereerd als aandeel van de veilingen waaraan jij ook hebt deelgenomen.
Gemiddelde positie
De gemiddelde positie van de advertenties van de deelnemer wanneer deze een vertoning hebben gegenereerd (alle succesvolle veilingen).
Overlappercentage
Hoe vaak de advertentie van een andere deelnemer een vertoning gegenereerde als ook jouw advertentie een vertoning genereerde.
Positie boven snelheid
Hoe vaak werd de advertentie van de andere deelnemer weergegeven op een hogere positie op de pagina dan jouw advertentie als jij en de andere deelnemer beide in dezelfde veiling een vertoning genereerde.
Percentage boven aan pagina
Als de advertentie van een deelnemer een vertoning genereerde, hoe vaak werd deze dan weergegeven boven aan de pagina met zoekresultaten.

Hoe krijg ik het rapport voor veilinginzichten te zien?

  1. Ga in AdWords naar het overzicht van zoekwoorden.
    vink 1 van de woorden aan waarvan je de veilinggegevens wilt laten zien
  2. Klik bij zoekwoorddetails op Veilingegevens
    Veilinggegevens2.jpg
  3. Je krijgt nu het volgend rapport te zien
    Veilinggegevens3.jpg

LET OP: het zoekwoord moet wel genoeg activiteit hebben ontvangen om het rapport te genereren. Hierdoor zal niet voor ieder zoekwoord het rapport beschikbaar zijn.


Wil je meer weten over hoe wij je AdWords campagne kunnen optimaliseren neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Deel deze blog post:

Hor Kin Cheung | Internet marketing manager

Als internet marketing manager tilt Hor Kin alles naar een hoger niveau. Google heeft geen geheimen voor hem.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes