VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Google AdWords product extensies
28
Nov 2011
Zoekmachine marketing

Google AdWords product extensies

28 nov 2011 | Hor Kin | Zoekmachine marketing

Wat zijn product extensies?

Met product extensies kunt u uw producten rechtstreeks weergeven in uw Google AdWords advertenties. U heeft hiervoor wel een Google Merchant Center-account nodig.

Wanneer uw AdWords advertentie wordt weergegeven en uw Google Merchant Center-account bevat een product dat relevant is voor de zoekopdracht van de zoeker, dan kan product extensies beelden, titels, en prijzen tonen van uw meest bijpassende producten.

Uw product aanbod kan worden weergegeven in een zogenaamde “plusbox ad":

Product extensie voorbeeld

De voordelen van product extensies

  • De product extensies zorgen net als de meeste andere extensies (locatie, sitelinks, oproep etc.) voor een verbetering van de CTR.
  • Daarnaast zal de conversie beter zijn, omdat de bezoeker eerst de producten en de prijzen te zien krijgt.

 

Deel deze blog post:

Hor Kin Cheung | Internet marketing manager

Als internet marketing manager tilt Hor Kin alles naar een hoger niveau. Google heeft geen geheimen voor hem.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes