VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Online Visual Storytelling
28
Juli 2014
Web & interaction design

Online Visual Storytelling

28 juli 2014 | Sanne | Web & interaction design

Veel merken doen nog niet aan storytelling op websites. Zonde, want het werkt echt. Maar zoals een lezer graag een moraal vindt aan het eind van zijn boek, zo ontdekt een bezoeker bij online storytelling graag een doel aan het eind van een website met verhaalbeleving.

Hieronder vindt u een aantal websites waarop de Visual Storytelling u bijna dwingt om verder naar beneden te scrollen, simpelweg omdat u wilt zien hoe het verhaal eindigt en wat u daaraan hebt. 

Bagigia

Het verhaal wat over deze tas verteld wordt is indrukwekkend. Toen ik aan het eind van de website belandde, wist ik alles over de designer, het design en het toffe idee achter de tas. Met een lange scroll (parallax scrolling*) naar beneden zag ik het product van alle kanten en leerde dit toffe verhaal van a tot z kennen.

*Parallax scrolling is een leuk, trendy scoll effect die kan worden toegepast. De achtergrond beweegt langzamer of anders dan de content die daarvoor ligt. Deze tool is ideaal voor storytelling websites. Bezoek ook eens Boy Coy en Jan Ploch.

inTacto

Een punt maken is nog niet zo makkelijk. Dan is de boodschap niet duidelijk of de vorm verkeerd. inTacto doet dit moeiteloos; Dit Argentijns/Amerikaans bureau is gespecialiseerd in het creëren van progressieve, digitale campagnes. Op deze website vertellen ze hun verhaal en laten ze zien wat ze kunnen.

Data driven storytelling

Het gebruiken van data voor het vertellen van een verhaal. Iets wat we steeds vaker doen en waarvan de mogelijkheden ons nu pas een beetje beginnen te dagen. Dit verhaal van een softwareproducent is heel t neergezet. Treffende cijfers vertellen u een verhaal dat alleen nog maar meer wordt bevestigd wanneer u eenmaal beneden bent aanbeland (spot on).

Jenny and Grayden

Deze website is niet spectaculair, erg Amerikaans over-the-top, maar wel vermakelijk. Dit liefdeskoppel heeft een complete website ingericht om gasten uit te nodigen voor hun bruiloft. Hun complete liefdesverhaal kun je hierop vinden. Eerlijk is namelijk dat ik een vergelijkbaar iets nog niet eerder gezien heb… en het is harstikke romantisch!

Deel deze blog post:

Sanne Klompenhouwer | Designer

Sanne is pixelperfect en haar ontwerpen zijn altijd raak. Ze maakt offline design meetbaar.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes