VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

10
Sept 2013
Web & interaction design

Responsive design

10 sept 2013 | Sanne | Web & interaction design

Dat kan! Een paar jaar geleden is responsive webdesign geboren, dit zorgt ervoor dat een website zich automatisch aanpast aan ieder beeldformaat. Er is dus geen aparte app of mobiele website meer nodig. Helaas wordt dit fenomeen nog maar mondjesmaat toegepast. 

Inmiddels weet iedere webspecialist wat responsive design is, toch blijft de kwaliteit van de sites nog achter. Problemen zoals overload, ontoegankelijkheid, traagheid en testlaksheid zijn nog veel gezien, maar ook goed te verhelpen.

Responsive webdesign is dus één site die zich automatisch aanpast aan ieder apparaat dat gebruikt wordt. Aangezien we steeds meer ‘mobiel’ internetten is deze ontwikkeling ‘future-proof’. Hieronder een paar mooie voorbeelden van responsive design. Neem vooral een kijkje!

Wie doen het goed?

Starbucks

Starbucks is een goed voorbeeld van een complexe site die op elke resolutie een goede interface geeft. U kunt de verschillen zien als u uw browser schaalt: www.starbucks.com

Microsoft

Ook microsoft is een perfect voorbeeld: www.microsoft.com

Een aantal Nederlandse responsive sites

www.onlinejaarverslag.com
www.herjen.nl
www.jaofnee.nl

Wie doen het niet goed?

Apple

Apple biedt alleen een “grote” site. Zelfs op hun eigen mobiele telefoon, de iPhone, is de site niet te gebruiken en lezen zonder zoomen: www.apple.com

LinkedIn

Zij hebben liever niet dat de site met een mobiel apparaat bezocht wordt, want ze slaan iedereen meteen om de oren met een fullscreen popup waarin ze de app opdringen: www.linkedIn.com

Is uw interesse gewekt? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 
Deel deze blog post:

Sanne Klompenhouwer | Designer

Sanne is pixelperfect en haar ontwerpen zijn altijd raak. Ze maakt offline design meetbaar.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes