VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Stockfoto's herkenbaar?
07
Mrt 2014
Web & interaction design

Stockfoto's herkenbaar?

07 mrt 2014 | Sanne | Web & interaction design

Arianne

Top 5 meest gebruikte stockfoto’s

1. De multiculturele team

Dit is de perfecte foto die een diverse groep mensen laat zien die nauw samenwerken. Wij vinden het knap als meer dan vijf mensen één laptop/tablet gebruiken ;-)
Team

2. Callcenter-dame

Deze foto gebruikt u als uw callcenter vriendelijk, klantgericht en aantrekkelijk is.

3. Handenschudden.

Bent u betrouwbaar? Multicultureel handenschudden!
hand

4. Succes jump.

Springt u uit blijdschap als u uw doel heeft behaald? Nee, ik ook niet. Maar in de stockfoto-wereld gebeurt het heel vaak.

5. Whiteboard

Ik heb nog nooit in real-life iemand op een helder glazen bord zien schrijven, maar deze foto is wel honderden keren op het internet te zien en wordt meestal gebruikt om te laten zien hoe strategisch we denken.

 

Arianne

Cliché stockfoto’s zijn niet slecht. Maar als u een stockfoto gebruikt, kijk dan even waar ze eerder gebruikt zijn. Zo is er Arianne. Niemand weet wie ze precies is, maar haar gezicht is echt óveral te vinden. Haar succes is te danken aan het feit dat ze in eerste instantie gewoon erg knap is en omdat haar uiterlijke kenmerken universeel zijn. Ze lijkt van alles wat te hebben, Amerikaans, Braziliaans, zelfs Aziatisch. Om een indruk te geven waar Arianne te vinden is, kunt u haar Fanpagina op Facebook bekijken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van stockfoto's van Arianne. 

Arianne in een bushokje:

Arianne1

Arianne maakt pizza:

Arianne op vakantie:

op vakantie

Arianne leunt tevreden op een printer:

printer

Arianne op een fitness banner:

Banner

Arianne op de cover van een fitness CD:

Cd

Arianne doucht in Chinese krant:

ariane doucht in chinese krant

Arianne op de cover van een Oostenrijkse tijdschrift:

Arianne cover

 

Deel deze blog post:

Sanne Klompenhouwer | Designer

Sanne is pixelperfect en haar ontwerpen zijn altijd raak. Ze maakt offline design meetbaar.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes