VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

4 HTML frameworks voor rapid development
03
Sept 2013
Web & interaction design

4 HTML frameworks voor rapid development

03 sept 2013 | Kevin | Web & interaction design

Foundation

Foundation is gebouwd op ZURB’s 14 jaar ervaring met het bouwen van sites en apps voor het web. Het maakt gebruik van SASS, een CSS preprocessor. U kunt direct de SASS versie gebruiken maar mocht u de 'normale' CSS versie willen gebruiken, kan dat natuurlijk ook.

Bron

Bootstrap

De bekendste in de lijst. Bootstrap maakt gebruik van een 12 grid responsive layout en custom jQuery plugins om interactie zoals, carrousels en modal vensters te gebruiken. Bootstrap is erg goed gedocumenteerd en dit open source project is een veelvuldig gekozen onderwerp op forums of blogs.

Bron

Skeleton

Skeleton is een lichtgewicht framework met alleen de basis elementen om een responsive HTML website op te zetten. Skeleton maakt gebruik van een grid layout, css media queries, een css class om uw afbeeldingen responsive te maken en een fallback voor browsers die geen HTML5 ondersteunen.

Bron

HTML5 boilerplate

Eén van de eerste HTML frameworks voor rapid development. Boilerplate maakt gebruik van CSS resets, een mobiel template, placeholder icons en media queries voor de populairste displays.

Bron

Naar welk framework gaat uw voorkeur? Laat het ons weten via @VisionEars.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes