VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

10 voorbeelden gebruik van Parallax Scrolling
17
Sept 2012
Web & interaction design

10 voorbeelden gebruik van Parallax Scrolling

17 sept 2012 | Geert | Web & interaction design

Wat is Parallax Scrolling?

Op Wikipedia staat de volgende tekst als uitleg van de techniek:

“Parallax is het verschijnsel dat de schijnbare positie van een voorwerp ten opzichte van een ander voorwerp en/of de achtergrond varieert als men het vanuit verschillende posities bekijkt. Dit verschijnsel is des te sterker naarmate het voorwerp zich ten opzichte van de achtergrond dichter bij de waarnemer bevindt: Dingen die dichterbij liggen, lijken door de verandering van kijkrichting veel meer mee te verschuiven dan dingen die verder weg liggen.”

Simpelweg betekend dit: objecten die ver weg zijn bewegen langzamer dan objecten die dichtbij zijn. Hoe verder het object is, hoe langzamer het object mee beweegt.

 

Het eerste VisionEars voorbeeld bij gebruik van Parallax

Phenom World is de eerste klant van VisionEars waarbij gebruik is gemaakt van de parallax techniek. U kunt deze online bekijken op http://www.phenom-world.com.
 

 

 

 

 

10 voorbeelden gebruik van parallax scrolling

 

 

1. Lost World Fairs

 

 

2. Sony Tablet S

 

 

3. Nintendo Wii Mario Kart

 

 

4. Dezignus

 

 

5. Heart 2 Heart

 

6. Manufacture d’essai

 

7. The Art of Flight

 

 

8. Billy’s Downtown Diner

 

 

9. Jan Ploch

 

 

10. Smokey Bones

 

Deel deze blog post:

Geert van Soest | Webdeveloper

Webdeveloper Geert houdt zich bezig met het ontwikkelen van software. Tevens expert op gebied van snelheidsoptimalisatie.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes