VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

VisionEars geeft presentatie over Varnish Cache tijdens de Joomla!dagen 2016
15
Mrt 2016
Web development

VisionEars geeft presentatie over Varnish Cache tijdens de Joomla!dagen 2016

15 mrt 2016 | Ronald | Web development

De Joomla!dagen is hét jaarlijkse Nederlandstalige Joomla! evenement voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker en developer. De 11e editie van de Joomla!dagen vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 april in Zeist.

Tijdens dit evenement worden er verschillende presentaties gegeven. Om beter in te spelen op jouw interesses en behoeften kun je een keuze maken uit verschillende onderwerpen en het niveau dat bij je past. Op zondag 17 april om 15:45u zal ik, samen met Sanne Bolkenstein (van onze hostingpartner Byte), een presentatie geven over Varnish cache. Over dit onderwerp hebben wij al vaker geschreven op onze blog.

Business case: Varnish implementatie en resultaten aan de hand van een voorbeeld case

Tijdens de presentatie zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  1. Waarom hebben wij gekozen voor Varnish caching?
  2. Wat waren de uitdagingen die we tegenkwamen tijdens de implementatie en hoe hebben we deze opgelost?
  3. Wat waren de resultaten van de snelheidsmetingen voor en na de Varnish implementatie?
  4. Hoe hebben wij ervoor gezorgd in het Joomla! CMS op een gebruiksvriendelijke manier de Varnish cache kan worden geleegd en opnieuw gevuld na een contentwijziging?

De voorbereidingen voor de presentatie zijn in volle gang. Bovenstaande onderwerpen zullen de komende weken dan ook nog worden aangevuld.

Is jouw interesse gewekt om ook naar de Joomla!dagen te komen? Bekijk hier het volledige programma. Wie weet tot dan!

Deel deze blog post:

Ronald Groot | Operationeel directeur

Als projectmanager gebruikt Ronald zijn positieve can-do-mentaliteit om het beste uit zowel opdrachtgevers als collega's te halen.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes