VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Ondanks IE8 blijft gebruik IE dalen
03
Dec 2009
Web development

Ondanks IE8 blijft gebruik IE dalen

03 dec 2009 | Jacques | Web development

Dit alles blijkt uit nieuwe cijfers van onderzoeksbureau Net Applications. Het gebruik van Internet Explorer daalde volgens het bedrijf de laatste maand naar 63,6 procent. Dat betekent een daling van 1 procent. Het afgelopen jaar verloor de Microsoft-browser in totaal 8 procent marktaandeel. De nieuwe versie, Internet Explorer 8 heeft momenteel 22 procent marktaandeel, bijna evenveel als het sterk verouderde IE6. IE7 haalt 16,9 procent.

Chrome passeert Safari

Het aandeel van Firefox steeg de laatste maand met 0,7 procent naar een aandeel van 24,7 procent. Google Chrome staat nu op 3,9 procent wat een groei van 0,4 procent betekent ten opzichte van de voorgaande maand. Opera kreeg er 0,1 procent bij en komt momenteel uit op een marktaandeel van 2,3 procent. Voor alle Internet Explorer rivalen zijn dit de hoogste percentages ooit!

Apple's Safari verloor voor het eerst sinds april marktaandeel. Als de trends zich doorzetten, gaat Chrome volgens Net Applications in januari Safari voorbij. Binnenkort verschijnt van Chrome de eerste Mac-versie.
 

Deel deze blog post:

Jacques Stoop | Managing director / founder

Jacques heeft in 2008 VisionEars opgericht. Houdt zich bezig met de algemene leiding, strategie- en beleidsbepaling.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes