VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

jQuery Mobile: Het framework voor mobiele websites
27
Aug 2012
Web development

jQuery Mobile: Het framework voor mobiele websites

27 aug 2012 | Geert | Web development

 

Wat is jQuery Mobile?

JQuery Mobile is een gebruikersinterface of ook wel Framework genoemd. Het is een basis opzet om een website te coderen, maar niet zo maar gewone websites.

Websites die gemaakt zijn met jQuery Mobile kunnen op verschillende beeldscherm formaten bekeken worden. Of het een gewone desktop computer is, tablet of mobiele telefoon de websites schalen automatisch met het beeldscherm formaat mee.

Doordat de websites makkelijk kunnen verschalen, is het geschikt om te gebruiken voor websites op mobiele apparaten. Dat is de reden waarom jQuery ervoor gekozen heeft om het jQuery Mobile te noemen.

Wat is een framework?

Een framework is een gebruikersinterface. Dit betekend voor de websitebouwer dat het maken van de codering vereenvoudigd zijn en minder code kan bevatten. Op die manier kan een stuk code uit 4 regels bestaan i.p.v. 15 regels.

Omdat jQuery Mobile opgebouwd is uit de laatste technieken zoals HTML5 en CSS3 is het geoptimaliseerd om te gebruiken voor mobiele apparaten. Omdat het framework ontwikkeld is door JQuery zijn alle functies optimaal te gebruiken en worden standaard gebruikt bij pagina overgangen.

   

Voorbeelden van jQuery Mobile

Op jqmgallery.com staan handige inspiratie voorbeelden die je kunt bekijken. Bekijk de voorbeelden op een mobiel apparaat, om ook echt alle voorbeelden te kunnen kijken omdat deze speciaal gemaakt zijn voor mobiel telefoons en tablets.

Tot slot

Hopelijk hebben jullie weer wat kunnen leren van mijn jQuery en jQuery Mobile kennis. Als jullie meer informatie willen weten over deze onderwerpen kunnen jullie naar de speciale website jquerymobile.com of stel je vragen aan VisionEars.
 

Deel deze blog post:

Geert van Soest | Webdeveloper

Webdeveloper Geert houdt zich bezig met het ontwikkelen van software. Tevens expert op gebied van snelheidsoptimalisatie.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes