VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

jQuery goede vervanger voor Flash
12
Juli 2012
Web development

jQuery goede vervanger voor Flash

12 juli 2012 | Geert | Web development

Wat is jQuery?

jQuery is een gratis Javascript bibliotheek. Door simpelweg jQuery toe te voegen aan je pagina krijg je toegang tot een erg uitgebreide bibliotheek aan Javascript functies, waarmee je op een eenvoudigere manier Javascript functies kunt aanroepen. Doordat je kunt programmeren wat en wanneer acties uitgevoerd worden, kun je dus ook een animatie maken zoals een introductie film met HTML elementen.

Waarom wordt Flash steeds minder gebruikt?

Flash wordt door web-ontwikkelaars steeds minder gebruikt omdat Flash redelijk traag en vaak veel internet data verbruikt. Apple begon de kruistocht tegen Flash al direct bij het introduceren van de iPhone en iPad. Maar nu er een duidelijk goed alternatief is voor Flash ( namelijk jQuery) is het einde van de plugin helemaal in zicht.

Wat biedt jQuery nog meer?

jQuery werd tot voor kort hoofdzakelijk alleen maar gebruikt om Javascript functies te vereenvoudigen, maar met de komst van de webapps (mobiele website) heeft jQuery een erg goede zet gedaan. jQuery is namelijk verder gegaan en heeft jQuery Mobile op de markt gezet. Een User Interface die speciaal is gemaakt om gemakkelijk webapps (mobiele websites) te maken en een behoorlijke basis heeft voor responsive webdesign.

Wie gebruiken jQuery al?

jQuery is inmiddels de meest gebruikte Javascript bibliotheek ter wereld en wordt ook gebruikt door vele grote bedrijven zoals: Google, Microsoft, Bol.com en nog vele andere.

Tot slot

Dit is al weer het einde van mijn eerste blog die ik voor VisionEars schrijf. In mijn volgende blog ben ik van plan om wat dieper op jQuery Mobile in te gaan en wat handige tips hierbij te geven. Hopelijk hebben jullie genoten van deze blog en als jullie nog wat meer informatie willen hebben over jQuery of het gebruik ervan, neem dan gerust contact op met VisionEars.
 

Deel deze blog post:

Geert van Soest | Webdeveloper

Webdeveloper Geert houdt zich bezig met het ontwikkelen van software. Tevens expert op gebied van snelheidsoptimalisatie.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes