VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

GuideGuide: Een gratis plugin voor het werken met grids in photoshop
31
Jan 2012
Web development

GuideGuide: Een gratis plugin voor het werken met grids in photoshop

31 jan 2012 | Kevin | Web development

GuideGuide

GuideGuide is een photoshop plugin die je in staat stelt om heel makkelijk een multi-column grid te creëren op je canvas. Voer slechts een paar waarden in en de grids (kolommen) worden automatisch geplaatst.

guideguide-grids.jpg

Je hoeft het natuurlijk niet alleen voor een column layout te gebruiken. Je kunt GuideGuide onder andere gebruiken voor:

  • Line-height (Creeër rijen van grids zodat je de line-height van elementen kunt visualiseren)
  • Midpoints (Het word extreem makkelijk om het middelpunt van een element te bepalen)
  • Padding (Wil je padding creëren maar wil je niet precies uitrekenen hoeveel het moet zijn? Vul simpelweg een negatieve margin in en de padding word netjes om het selecteerde element gezet)

Je kunt hier GuideGuide downloaden voor photoshop CS4 en CS5.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes