VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Eventverslag: Meet Magento 2016
17
Mei 2016
Web development

Eventverslag: Meet Magento 2016

17 mei 2016 | Yoeri | Web development

Op 12 en 13 mei jl. vond Meet Magento 2016 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ondernemers, webwinkeliers, e-commerce managers, marketeers en de (internationale) Magento community komen op deze dagen bij elkaar. Het doel van Meet Magento is netwerken, idee├źn met elkaar delen, inspireren en elkaar leren kennen.

Dag 1: Ontmoet Magento

De eerste dag van Meet Magento staat in het teken van het Magento platform ontdekken. Webwinkeliers en e-commerce managers die mogelijk gebruik willen gaan maken van Magento krijgen meer informatie over het Magento platform. Of merchants die van plan zijn te gaan migreren van Magento 1 naar Magento 2 en graag meer informatie willen ontvangen over het migratieproces. 

Presentaties

De dag begon met twee presentaties van medewerkers van Magento, Kathleen Claes en Gordon Knoppe. Ze bespraken de toekomst van Magento en de kracht van het nieuwe e-commerce platform. Na een korte pauze was het tijd voor twee cases met Magento. De eerste case van Ranzijn tuin & dier ging over de complete omnichannel strategie in combinatie met een Magento 1 webshop. De tweede case ging over de implementatie van een Magento 2 webshop van Beaumotica.

Round Tables

Aan het eind van de dag waren er round tables. Aan 15 verschillende ronde tafels werden de spreker en het publiek dichter bij elkaar gebracht. Na een korte uitleg over de case of oplossing was het tijd om vragen te stellen of in discussie te gaan met alle deelnemers aan de tafel. Hierdoor kregen de bezoekers meer informatie over het specifieke onderwerp, meer dan tijdens een presentatie. Er waren verschillende topics uiteenlopend van de beste hosting voor Magento tot native Magento apps.

Dag 2: E-commerce & Development

Dag 2 van Meet Magento stond in het teken van e-commerce en development. In verschillende sessies van meer dan 40 sprekers werden uiteenlopende onderwerpen besproken. De onderwerpen waren onderverdeeld in e-commerce en development, waardoor er voor iedereen iets interessants te volgen was. We hebben veel presentaties bijgewoond om zo de laatste nieuwtjes, tips en inspiratie op te doen.

Magento Awards

Aan het eind van de dag was het tijd voor de uitreiking van de Magento Awards. Binnen verschillende categorieen konden projecten aangedragen worden, waarna er vervolgens op deze projecten gestemd kon worden. Een van de gelukkige winnaars was onze partner Byte met MageReport, binnen de categorie "beste community project". Met behulp van deze tool kunnen Magento-webwinkels snel checken of ze worden blootgesteld aan veiligheidslekken en zien ze ook hoe die verholpen kunnen worden.

We vonden het erg leuk om aanwezig te zijn op Meet Magento en we zijn volgend jaar weer aanwezig! Heb je in de tussentijd vragen over het Magento e-commercesysteem? Neem dan contact met ons op.

Deel deze blog post:

Yoeri Fleuren | Webdeveloper

Webdevelopment is Yoeri op het lijf geschreven. Vragen over Magento? Yoeri is je man!

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes