VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Effectief ruimtegebruik op uw telefoon
25
Sept 2013
Web analytics

Effectief ruimtegebruik op uw telefoon

25 sept 2013 | Kevin | Web analytics

Een belangrijke eerste stap is om na te gaan welke data de meeste ruimte inneemt. Op de iPhone kunt u dit nagaan door naar instellingen > systeem > info te gaan.

iPhone settings

Android heeft een soortgelijk menu. Te vinden onder instellingen. Het voordeel van Android is dat sommige data geëxporteerd kunnen worden en bijvoorbeeld op een SD kaart kunnen worden gezet. Zo bespaart u al een aanzienlijk gedeelte aan beschikbare ruimte.

Foto's en video's

Een minuut aan HD videomateriaal neemt ongeveer 78MB aan ruimte in beslag. Zo kan dit aardig wat ruimte in beslag nemen. Een tip is om een backup van de video's op te slaan op uw desktop computer. Nadat u uw video heeft gedeeld via instagram (of een ander netwerk), download u de video naar uw desktop en verwijdert u de video van uw telefoon.

Foto's kunnen een groot aantal MB's in beslag nemen. Ook hier geldt: upload de foto's naar een online service zoals instagram. Of download ze naar uw desktop en verwijder ze van uw telefoon. Gebruik de 'automatisch uploaden' functie van de camera roll om de foto's direct te uploaden naar dropbox om tijd te besparen.

Muziek

MP3 bestanden nemen al snel meer dan 4MB ruimte in beslag. Gebruik een streaming dienst zoals spotify om een aanzienlijk aantal minder MB's te gebruiken voor uw muziekcollectie. Maak tevens gebruik van playlists om uw muziekcollectie af te wisselen zodat u niet heel de collectie op uw telefoon hoeft te zetten.

Apps

Apps nemen over het algemeen vrij weinig ruimte in beslag. Sommige games willen nog wel eens enkele honderden MB's in beslag nemen. (Zijn vier verschillende versies van Angry Birds echt nodig? ;) ) Als u echt een fanatiek downloader bent die veel apps heeft geïnstalleerd is het wellicht handig om deze een keer op te schonen. Er zijn vast apps die u al een hele tijd niet meer heeft gebruikt. Denk er eens over na om die apps te verwijderen.

Kleine tweaks

Er zijn nog enkele kleine aanpassingen die u kunt uitvoeren om nog wat vrije ruimte te creëren. Verwijder regelmatig uw browsercache of browsergeschiedenis. Loop door uw adresboek en kijk of iedereen nog relevant is. Verwijder oude afspraken of notities indien u ze niet meer nodig heeft.

Welke tips heeft u om uw telefoon op orde te houden? Mention ons via @VisionEars!

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes