VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Waarom wij zo graag onze locatie delen
02
Apr 2014
Social media marketing

Waarom wij zo graag onze locatie delen

02 apr 2014 | Kevin | Social media marketing

Tevens kunt u zogenaamd ‘inchecken’ op een bepaalde locatie. Stel u bent in een leuk café iets aan het drinken. Door op dat moment in te checken op FourSquare weten al uw volgers waar u op dat moment bent. FourSquare heeft zo’n 45 miljoen gebruikers en verwerkt miljoenen check-ins per dag. Waar is FourSquare zo succesvol? Waarom gebruiken consumenten location based social media platformen?

De zogenaamde 7’F’s geven wellicht een beeld over waarom location based social media platformen zo succesvol zijn.

Fun

Veel location based social media hebben games gekoppeld aan het delen van uw locatie. Zo heeft FourSquare zogenaamde ‘Majors’ voor locaties. De persoon die het meest incheckt op een bepaalde locatie wordt automatisch benoemd tot plaatselijke burgemeester.

Fame

In opvolging van Fun komt er mede door het game aspect ook strijd bij kijken. Wie binnen uw followers hebben de meeste check-ins? Wie is op de meeste locatie’s geweest?

Friends

De derde F is wellicht het meest belangrijke aspect. U kunt door middel van location based social media heel gemakkelijk en snel uw locatie en status doorgeven aan uw vrienden. Ook als u onderweg bent weten uw vrienden waar u bent en wat u doet.

Flirt

Social media is natuurlijk ook een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Is er misschien nog iemand in datzelfde restaurant die op FourSquare zit? Het kan een aanleiding zijn voor een gesprek. Wellicht een goede openingszin… ;)

Fancrying

Het promoten, reviewen en aanbevelen van locaties is door platformen zoals FourSquare een eitje. Twijfelt u nog of u naar dat éne restaurant moet gaan? Even inloggen op FourSquare en bekijk de reviews.

Freebies

Bedrijven kunnen ook handig inspelen op platformen zoals FourSquare. Er zijn genoeg bedrijven die zijn of haar klanten belonen, in de vorm van bijvoorbeeld kortingsbonnen, coupons of gratis producten indien men inchecked of een review plaatst. Het verhoogt immers de zichtbaarheid van het bedrijf.

 
Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes