VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Top Google gebruikt eigen social mediaplatform Google+ nauwelijks
31
Okt 2011
Social media marketing

Top Google gebruikt eigen social mediaplatform Google+ nauwelijks

31 okt 2011 | Hor Kin | Social media marketing

De rest van het senior management doet het niet veel beter. De enige positieve uitzonderingen vormen Vic Gundotra, senior vice-president 'social', met meer dan 150 berichten.

 

MANAGEMENTJunJulAugSepOctTOTAL
Larry Page 2 1 3 1 0 7
Eric Schmidt Not on Google+. 0
Sergey Brin 0 9 3 3 0 15
Nikesh Arora No posts ever. 0
David C. Drummond Not on Google+. 0
Patrick Pichette 0 3 2 2 0 7
BOARDJunJulAugSepOctTOTAL
L. John Doerr No posts ever. 0
John L. Hennessy No posts ever. 0
Ann Mather Not on Google+. 0
Paul S. Otellini No posts ever. 0
K. Ram Shriram No posts ever. 0
Shirley M. Tilghman No posts ever. 0
SENIOR VPJunJulAugSepOctTOTAL
Alan Eustace No posts ever. 0
Vic Gundotra Unk 30+ 45 57 8 150+
Salar Kamangar No posts ever. 0
Sundar Pichai 0 16 20 17 5 58
Andy Rubin 0 7 1 0 0 8
Susan Wojcicki 0 0 1 0 0 1

Wat is Google+?

bron: wikipedia

Google+ is een sociaal mediaplatform waarbij gebruikers zogenaamde kringen kunnen aanmaken. Binnen deze kringen kunnen vrienden toegevoegd worden zodat berichten per groep gedeeld kunnen worden. Met vrienden kan men een zogeheten "hangout" starten waarmee men kan videobellen (na installatie van een plug-in) en ook samen YouTube-filmpjes kan bekijken.

Google+ werd op 28 juni 2011 opengesteld. Aanvankelijk kon men alleen gebruiker worden op uitnodiging van een andere gebruiker. Op 30 juni 2011 zette Google de uitnodigingen kortstondig stil omdat de groei van het aantal gebruikers te snel ging. Enkele dagen later werden de uitnodigingen opnieuw geactiveerd. Op 20 september 2011 werd de webapplicatie voor iedereen opengesteld.

Een week na de opening begon Google samen te werken met verschillende bedrijven om bedrijfsprofielen op te stellen. Bedrijven kunnen zich inschrijven om mee te doen aan dit experiment. Slechts enkele dagen nadat bedrijven zich konden inschrijven hadden al duizenden bedrijven zich aangemeld. Google zal samenwerken met een honderdtal bedrijven, onder andere Ford Motor Company.

Bij Google+ was het mogelijk om berichten van niet-vrienden te volgen, dit heeft Facebook later overgenomen. Facebook-oprichter Mark Zuckerberg was al snel de meest gevolgde persoon op Google+, maar sloot op 13 juli 2011 plotseling zijn account af.

Deel deze blog post:

Hor Kin Cheung | Internet marketing manager

Als internet marketing manager tilt Hor Kin alles naar een hoger niveau. Google heeft geen geheimen voor hem.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes