VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Pinterest tips en tricks. Waar moet je op letten?
12
Juli 2012
Social media marketing

Pinterest tips en tricks. Waar moet je op letten?

12 juli 2012 | Kevin | Social media marketing

1. Zorg voor een vol board en wees specifiek

Hoe voller je board zit, hoe groter de kans dat men je boards gaat volgen. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een niche; op persoonlijk vlak is dat niet alleen een board met grappige foto’s, maar juist specifiek met grappige foto’s van kinderen of dieren. Als organisatie zorg je er voor dat de producten die je op je board zet eruit springen ten opzichte van concurrenten.

2. Wees onderscheidend en innovatief

In de hypefase van een nieuw sociaal netwerk, zorg je er voor dat je voorop loopt en creatief bent. Bijvoorbeeld door als bedrijf al je medewerkers op een board te pinnen, of zorg voor een innovatieve ‘contactpagina’ door je verschillende vestigingen met adres, telefoon en e-mail op een apart board te plaatsen.

3. Maak gebruik van de samenwerkingsmogelijkheden

Pinterest biedt de mogelijkheid om gezamenlijk aan een board te werken. Pin een foto of ontwerp en becommentarieer andermans pins. Pinterest zorgt automatisch voor een bronvermelding, zodat mede-bijdragers direct kunnen zien waar de afbeelding vandaan komt. Als organisatie kun je je klanten vragen wat zij graag in je nieuwste product willen zien. Het aantal likes kan dan uiteindelijk een beslisser zijn voor de productontwikkeling.

4. Check wie afbeeldingen van je website hebben gepind

Als je naar http://pinterest.com/source/website.nl/ (met jouw URL op de plek van website.nl) gaat, dan zie je welke pins door gebruikers van Pinterest zijn gebruikt. Ik heb dit getest met cnn.com, en zie hier de resultaten. Ook als je géén Pinterest account hebt, is het mogelijk om dit te bekijken.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes