VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Pinterest, dé traffic booster voor websites en webshops
28
Mei 2012
Social media marketing

Pinterest, dé traffic booster voor websites en webshops

28 mei 2012 | Kevin | Social media marketing

Sinds Google+ weten we dat sociale netwerken niet alleen een op zichzelf staand medium zijn, maar ook een belangrijke aanjager zijn van een hogere positie in de zoekmachine en meer traffic naar je website. Pinterest gooit met name bij dat laatste hoge ogen, zo blijkt.

Pinterest unieke bezoekers

Pinterest genereert nu al meer verwijzend verkeer naar websites in vergelijking met bijvoorbeeld Google+, LinkedIn en YouTube, toch gevestigde namen in het social media landschap. Dat inzicht, tezamen met het feit dat Pinterest inmiddels vijf miljoen unieke gebruikers per maand heeft, maakt het een serieuze speler op sociaal gebied.

Pinterest voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het samensmelten van social media marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO), door de potentie die het heeft om websitebezoek te stimuleren. Zorg dus voor een goede omschrijving van de afbeeldingen en video’s op Pinterest, maar vergeet niet dat het een sociaal netwerk is en dus draait om interacties, gesprekken en connecties. Daardoor zorg je voor meer likes en repins, wat uiteindelijk zal bijdragen aan de virale verspreiding van content en dus meer websitebezoek genereert.

Cases van succesvolle organisaties op Pinterest zijn in Amerika inmiddels volop te vinden. Zo kan je als verhuurder van vakantiehuisjes een prachtig portfolio maken en meer boekingen teweeg brengen via Pinterest. Een goed voorbeeld van een sociaal merk, dat daardoor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen een positieve impuls geeft.

In het volgende deel van onze serie blogposts over Pinterest enkele tips en adviezen die je kunt gebruiken om Pinterest te gebruiken om meer traffic naar je website te leiden.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes