VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Het belang van een goede Twitter achtergrond, voor meer bezoekers en volgers
27
Feb 2012
Social media marketing

Het belang van een goede Twitter achtergrond, voor meer bezoekers en volgers

27 feb 2012 | Kevin | Social media marketing

Call to action

Een van de basis regels van conversie is dat wanneer je mensen iets wil laten doen je ze dat expliciet moet vertellen. Luxor Hotel & Casino is een goed voorbeeld hiervan. Zij vertellen je dat je met ze moet connecten. Geef ze feedback of stel een vraag aan ze. Luxor hotels laat ook blijken dat er exclusieve deals zijn voor mensen die via social media contact met ze zoeken.

Laat wat zien

Als je in de voedingsindustrie werkzaam bent kun je bijvoorbeeld een product als achtergrond nemen zodat bezoekers misschien honger of dorst krijgen. Subway laat zijn best verkochte sandwich zien.

Ook als je niet in de voedingsindustrie zie kun je natuurlijk altijd je best verkochte product of een product in de aanbieding laten zien. Geef je bezoekers een reden om je te volgen danwel naar je website te gaan.

De mensen achter het bedrijf

Mensen houden van interactie met andere mensen. Laat je volgens weten wie er achter het Twitter profiel zit. Dit zorgt voor meer persoonlijke interactie en geeft minder kans op 'brand bashing'.

Link naar andere social media profielen

Wat als er iemand veel liever met je wil connecten via Facebook in plaats van Twitter? Home depot maakt het makkelijk voor bezoekers om een overzicht te krijgen op welke social media ze nog meer actief zien. Ook geeft dit de mogelijkheid om bijvoorbeeld links naar je website te plaatsen. Bijvoorbeeld een forum, contactpagina of een klantenservice pagina.

Behandel het als een verlengstuk van je website

Probeer in ieder geval de achtergrond van je Twitter profiel in dezelfde huisstijl als je website te plaatsen. Al is het alleen maar om in één oogopslag te zien dat de Twitter account bij je website hoort. Als je geen 'verified account' op Twitter kunt krijgen is dit de beste optie om ervoor te zorgen dat je duidelijk laat zien bij welke website/product of merk de Twitter account hoort.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes