VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Blog

18 tips om effectief te twitteren
10
Juni 2013
Social media marketing

18 tips om effectief te twitteren

10 juni 2013 | Kevin | Social media marketing
 1. Upload een profielfoto. Niemand kijkt graag naar het 'eitje'.
 2. Zorg dat je twitter bio gevuld is met relevante keywords die jou omschrijven. Schakel mogelijk de hulp in van een SEO copywriter. VisionEars kan je hierbij helpen.
 3. Voeg een link toe naar je website. Er zijn maar heel weinig mensen die doorklikken naar een profielpagina op twitter. Maak het voor degene die het doen makkelijk door een link toe te voegen naar je website.
 4. Gebruik een branded twitter background. Bij voorkeur een die aansluit op de bestaande huisstijl. Roep de hulp in van een designer die je hiermee kan helpen. VisionEars kan je hierbij helpen.
 5. Check de instellingen van je twitter profiel. Zorg ervoor dat je een mail krijgt wanneer je een nieuwe volger of een RT hebt. Op deze manier mis je geen directe communicatie.
 6. Meedoen aan twitter chats is een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten.
 7. Gebruik #hashtags. Maximaal één of twee. Gooi de tweet niet helemaal vol met hashtags anders kan het té commercieel of zelfs als spam gezien worden.
 8. Gebruik idealiter maximaal 120 tekens voor je tweet. Op deze manier kunnen anderen je retweeten en ook nog een bericht toevoegen.
 9. Zoek en beantwoord vragen die gesteld worden door mensen gerelateerd aan jou markt of niche.
 10. Bedank mensen voor een retweet. Mensen vinden het fijn om opgemerkt te worden.
 11. Tweet orginele content. Het is lastig om interactie aan te gaan wanneer je tweet alleen maar bestaan uit retweets van anderen.
 12. Neem 5 tot 10 minuten, meerdere keren per dag om twitter actief te gebruiken.
 13. Ben niet bang om tussen al de 'bedrijfsmatige tweets' een persoonlijke tweet te plaatsen. Mensen willen graag de persoon achter het twitter account leren kennen.
 14. Spreid je tweets over een langere periode. Plaats geen vijf tweets achter elkaar. Op deze manier staat de timeline van je volgers in één keer helemaal vol met tweets van jou. Dit kan irritatie opwekken.
 15. Voeg niet in elke tweet een link naar je website of blog toe. Twitter is een handig middel om traffic te genereren maar er zijn meer middelen om dat voor elkaar te krijgen.
 16. Gebruik de twitter memes zoals #FF (Follow Friday).
 17. Intergreer je twitter account in alle andere online en offline communicatie. Zet een link op je website, gebruik widgets. Voeg je twitter account toe aan je e-mail handtekening.

Wat zijn jullie tips om echte twitter power user te worden? Vonden jullie dit handige tips? Follow us via Twitter en twitter mee (@VisionEars)!

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes