VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Blog

100 Reacties dood Steve Jobs
07
Okt 2011
Social media marketing

100 Reacties dood Steve Jobs

07 okt 2011 | Jacques | Social media marketing

- Hieronder volgt een Nederlandse vertaling van de lijst met reacties die m.b.v. Google Translate is gemaakt en daarom fouten kan bevatten. -

Reacties dood Steve Jobs

  1. De Jobs familie: "In zijn openbare leven, werd Steve bekend als een visionair, in zijn prive-leven, koesterde hij zijn familie. Wij zijn dankbaar voor de vele mensen die hun wensen en gebeden gedeeld hebben tijdens het laatste jaar van Steve's ziekte."

Tech leiders en journalisten / bloggers

  1. Apple Mede-oprichter Steve Wozniak: "Het is alsof de wereld een John Lennon verloor - ik bedoel Steve was duidelijk de meest uitstekende business denker in de wereld en bijna iedereen hoog in de technologie bedrijfssector erkende dat hij op een of andere manier het vermogen had om te streven naar nieuwe manieren van doen, niet alleen manieren te verbeteren wat we hebben (wel een betere versie van iets), maar hij had de capaciteit om aan dingen een hele nieuwe draai te geven die de wereld van hem overnam."
  2. Apple CEO Tim Cook: "Apple heeft een visionair verloren en creatief genie, en de wereld heeft een geweldig mens verloren."
  3. Apple's Raad van Bestuur: "Steve's genialiteit, passie en energie waren de bron van talloze innovaties die verrijken en verbeteren van alle van ons leven. De wereld is oneindig beter, omdat van Steve."
  4. Pixar Chief Creative Officer John Lasseter: "Hij zag het potentieel van wat Pixar zou kunnen worden voor de rest van ons, en verder wat iemand ooit had kunnen voorstellen. Steve nam een kans op ons en geloofden in onze gekke droom van het maken van computer geanimeerde films, de een wat hij altijd zei, was gewoon"'maken het geweldig.'
  5. Walt Disney Voorzitter Bob Iger: "Steve was zo een"origineel', met een grondig creatieve, fantasierijke gedachten dat een tijdperk gedefinieerd. Ondanks alles wat hij bereikt, het voelt alsof hij net was begonnen."
  6. Microsoft-medeoprichter Bill Gates: "Steve en ik voor het eerst ontmoette bijna 30 jaar geleden, en zijn collega's, concurrenten en vrienden in de loop van meer dan de helft van ons leven. De wereld zelden iemand die heeft de diepe impact Steve heeft gehad ziet, waarvan de effecten zullen worden gevoeld voor vele generaties."
  7. Microsoft mede-oprichter Paul Allen: "We hebben een unieke tech pionier verloren en auteur die wist hoe ongelooflijk geweldige producten te maken. Steve vochten een lange strijd tegen de zware kansen in een zeer moedige manier. Hij bleef doen verbazingwekkende dingen in het gezicht van al die tegenslag. Als iemand die heeft zijn eigen medische problemen, kon ik niet helpen, maar worden aangemoedigd door hoe hij zette door."
  8. Microsoft CEO Steve Ballmer: "Ik wil mijn diepste medeleven betuigen bij het overlijden van Steve Jobs, een van de oprichters van onze industrie en een ware visionair. Mijn hart gaat uit naar zijn familie, iedereen bij Apple en iedereen die is geraakt door zijn werk."
  9. Yahoo mede-oprichter Jerry Yang: "Steve was mijn held opgroeide. Hij niet alleen gaf me een hoop persoonlijk advies en bemoediging, toonde hij ons allemaal hoe innovatie kan levens veranderen. Ik zal hem missen, omdat de wereld."
  10. Google CEO Larry Page: "Hij was een groot man met ongelooflijke prestaties en verbazingwekkende helderheid. Hij leek altijd te kunnen zeggen in weinig woorden wat je eigenlijk had moeten nadenken voordat je dacht dat het. Zijn focus op de gebruiker ervaring boven al het andere is altijd een bron van inspiratie voor mij."
  11. Google mede-oprichter Sergey Brin: "Vanaf de eerste dag van Google, wanneer Larry en ik inspiratie voor visie en leiderschap gezocht, moesten we niet verder te kijken dan Cupertino. Steve, is uw passie voor uitmuntendheid gevoeld door iedereen die ooit heeft aangeraakt een Apple product (inclusief de macbook ik dit schrijf op dit moment). En ik heb meegemaakt in persoon van de weinige keren dat we hebben ontmoet."
  12. Google Uitvoerend Voorzitter Eric Schmidt: "" Vandaag is het heel triest voor ons allemaal. Steve bepaald een generatie van stijl en technologie die waarschijnlijk weer worden afgestemd. Steve was zo charismatisch briljant dat hij mensen geïnspireerd om het onmogelijke te doen, en hij zal herinnerd worden als de grootste computer vernieuwer in de geschiedenis."
  13. Google Research Director Peter Norvig: "Honor Steve Jobs: op te lossen om iets ongelofelijk geweldig doen."
  14. Google hoofd van web spam Matt Cutts: "De tech industrie verloor een verbazingwekkende, wereld-veranderende persoon vandaag. Rust in vrede, Steve."
  15. Facebook CEO Mark Zuckerberg: "Steve, dank u voor een mentor en een vriend. Bedankt voor het tonen van dat wat je bouwt de wereld kan veranderen. Ik zal je missen."
  16. Dell CEO Michael Dell: "De erfenis van Steve Jobs zal worden herinnerd voor de komende generaties."
  17. Serial entrepreneur Bill Gross: "Steve Jobs is in 6,36% van elke Tweet in de wereld op dit moment, 50% van mijn Google + stream, en in 100% van onze gedachten. # HeMadeTheWorldABetterPlace"
  18. Nokia CEO Stephen Elop: "Steve's passie voor eenvoud en elegantie laat ons allen een erfenis die zal doorstaan generaties."
  19. Twitter CEO Dick Costolo: "" Eens in een zeldzame, terwijl, iemand langs komt die doesnt net de lat, creëren ze een geheel nieuwe standaard van de meting. # RIPSteveJobs"
  20. Twitter / Plein mede-oprichter Jack Dorsey: "Rust in vrede, Steve Jobs. Uw genie zal leven voor de komende generaties ..."
  21. Foursquare CEO Dennis Crowley: ""
  22. Sean Parker van Facebook, Napster, Plaxo, Spotfiy, etc.: "Steve Jobs was de belangrijkste technologie leider van onze tijd, misschien zelfs de belangrijkste zakelijke leider van onze tijd. Hij was ook een uniek figuur in de wereld van business en technologie, een man die liet zien, meer dan enig ander, dat pure wilskracht, energie en creatieve drive kan de wereld ten goede veranderen."
  23. Virgin Voorzitter Richard Branson: "Hij was echt een groot zakenman, maar meer dan dat hij een inspiratie voor jonge mensen, ondernemers, uitvinders, ontwerpers, early adopters, kunnen beginnende muzikanten op, en mensen met een handicap die ontdekt met Apple-apparaten een manier om te gaan met de wereld."
  24. AOL mede-oprichter Steve Case: "" Ik voel me vereerd te hebben geweten Steve Jobs. Hij was de meest innovatieve ondernemer van onze generatie. Zijn erfenis zal op live voor de eeuwen heen."
  25. Salesforce CEO Mac Benioff: "" Steve Jobs was de grootste leider onze industrie ooit heeft gekend. We zijn allemaal gezegend door zijn leven. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie."
  26. Sony CEO Howard Stringer: "Het digitale tijdperk heeft zijn leidende licht verloren, maar Steve's innovatie en creativiteit zal inspireren dromers en denkers voor de generaties."
  27. iEntry CEO en oprichter WebProNews Rich Ord: "Een trieste dag voor Amerika. Steve Jobs was onze generatie Thomas Edison."
  28. Journalistiek-industrie stem Jeff Jarvis: "We hebben onze Gutenberg verloren, Edison, Picasso, Carnegie ...."
  29. O'Reilly Media Oprichter Tim O'Reilly: "Moge de compromisloze visie van Steve Jobs leven, het inspireren van anderen, waardoor ze verder komen, beter doen."
  30. Technologizer Oprichter Harry McCracken: "Pixar alleen zou zijn geweest een schitterende erfenis."
  31. Demand Media CEO Richard Rosenblatt: "Ik ben verdrietig, maar kwamen tranen toen ik hoorde dat Steve Jobs stierf, een ware inspiratie en de CEO ik het meest bewonderde met geen echte nummer Vaarwel."
  32. Mark Cenedella, oprichter van The Ladders: "We hebben onze Jobs verloren. Leven / schmiert door, vingerafdrukken tonen: / Hij nam ons. # ThankYouSteve"
  33. Search Engine Land Editor-in-Chief Danny Sullivan: "Me to boys: Heb je gehoord over Steve Jobs. Ja. Wat denk je daarover?"Het is triest, want hij heeft vier kinderen.' Kids het altijd thuis te brengen."
  34. Mashable Oprichter Pete Cashmore: "'Uw tijd is beperkt, dus niet verspillen leven van iemand anders leven.' - Steve Jobs"
  35. Mashable redacteur Ben Parr: "Je was de kracht achter verschillende computers revoluties. U hebt een bedrijf dat veranderd hoe we omgaan met de wereld. En voor een goede maatregel, die u hebt gemaakt op [e] die het gezicht van entertainment veranderd."
  36. Wall Street Journal tech columnist Walt Mossberg: "Hij deed wat een CEO moet: Hired en geïnspireerd geweldige mensen, beheerd voor de lange termijn, niet het kwartaal of het op korte termijn aandelenkoersen, maakte grote inzetten en nam grote risico's."
  37. GigaOM oprichter Om Malik: "Iedere generatie heeft zijn helden. Ik was te provinciaal voor de Beatles liefde en over John Lennon huilen. Ik was te Indiase om veel zorg over Elvis. En ik las over President Kennedy in boeken. Maar voor mij, Steve Jobs was al die mensen. Ik weet niet waarom, hoe en waar dat gebeurde, maar Jobs was mijn icoon."
  38. TechCrunch oprichter Michael Arrington: "Verdomme. Mensen als Steve Jobs zijn verondersteld om eeuwig te leven."
  39. Tech beïnvloeder Robert Scoble: "Ik reed op de snelweg in Cupertino, toen ik het nieuws hoorde. Schokkend. Zoveel emotie is wervelende over."
  40. Journalist Katie Couric: "Rust in vrede, Steve Jobs. Je bent voor altijd de wereld veranderd je achterlaat."
  41. Filmcriticus Roger Ebert: "Ik ben te lezen over het verlies van Steve Jobs op de 17e Macintosh ik bezit."
  42. Huffington Post Oprichter Ariana Huffington: "Mijn gedachten gaan uit naar familie Steve Jobs"en vrienden. Dank u voor het veranderen van onze wereld."

Politiek

  1. President Barack Obama: "Steve was een van de grootste vernieuwers van de Amerikaanse - dapper genoeg zijn om anders te denken, vet genoeg om te geloven dat hij de wereld kon veranderen, en getalenteerd genoeg om het te doen."
  2. NYC Burgemeester Michael Bloomberg: "Steeds weer de afgelopen vier decennia, Steve Jobs zag de toekomst en bracht het tot leven lang voordat de meeste mensen konden zelfs zien aan de horizon."
  3. Californië gouverneur Edmund Brown: "" Steve Jobs was een groot vernieuwer Californië, die laten zien wat een volledig onafhankelijk en creatieve geest kunnen bereiken. Weinig mensen hebben zo'n krachtige en elegante stempel op ons leven."
  4. Huis Minority Leader Nancy Pelosi: "" Zijn wijze raad werd gerespecteerd door de beleidsmakers aan beide zijden van het gangpad. Zijn moedige strijd tegen kanker bracht kracht voor velen."
  5. Presidentskandidaat Mitt Romney: "Steve Jobs is een inspiratiebron voor Amerikaanse ondernemers. Hij zal gemist worden."
  6. Maria Shriver: "Ik ben zo blij dat ik hem kende en was zo gezegend door zijn vriendschap. Hij beïnvloed ons hele leven en de wereld veranderd."
  7. Presidentskandidaat Newt Gingrich: "Steve Jobs was een Amerikaanse origineel-moedig, vastberaden, creatief, bereid te nemen over de oprichting, hij zal worden gemist."
  8. Presidentskandidaat Herman Kaïn: "Dit land is gemaakt door degenen die veel verpersoonlijken van de American Dream; Steve Jobs gaf ons nieuwe manieren om mee te dromen."
  9. Presidentskandidaat Jon Huntsman: "Sad om te horen over het overlijden van Steve Jobs, een ware inspiratie en een grote Amerikaanse vernieuwer."
  10. Congreslid Charles Rangel: "# ThankYouSteve Uw iPad heeft een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan op 81-jarige leeftijd. We zijn triest om te zien u go, maar zijn dankbaar te hebben gehad u. RIP"

Vermaak

  1. Acteur / schrijver Wil Wheaton: "Ik voel me zo raar over het passeren van Steve Jobs". Ik heb hem nooit gekend, ik hem nooit ontmoet, ik denk niet dat ik ooit op dezelfde plek met hem ... maar hij had zo'n enorme impact op mijn leven, kan ik eerlijk en zonder hyberbole zeggen dat ik niet zou zijn waar Ik ben vandaag de dag zonder hem."
  2. Alyssa Milano: "Rust in vrede, Steve Jobs. Je was altijd een groot deel van mijn wereld met uw speciale uitvindingen. Hartelijk dank voor je hersenen."
  3. Acteur / komiek Dane Cook: "Bedankt Steve Jobs voor zo veel"wow, dat is echt cool' momenten. U heeft de wereld veranderd door te geloven in je dromen."
  4. Filmmaker George Lucas: "De magie van Steve was dat, terwijl anderen gewoon geaccepteerd van de status quo, dat hij de ware potentieel in alles wat hij aanraakte en nooit gecompromitteerd op dat visioen zag. Hij laat achter een ongelooflijke familie en een erfenis die zullen blijven om mensen te spreken voor de komende jaren."
  5. Musicus Jeffrey Biegel: ". Steve Jobs uitgebreid technologie en de vooruitgang van automatisering van de 20e tot de 21e eeuw als Ludwig van Beethoven overstegen de wereld van de muziek, de overgang van de late klassieke stijl naar de romantische stijl uit de 18de eeuw in de 19e eeuw"
  6. Arnold Schwarzenegger: "Steve leefde de Californische droom elke dag van zijn leven en hij veranderde de wereld en inspireerde ons allen. # ThankYouSteve"
  7. Rapper Snoop Dogg: "RIP Steve Jobs Rest in peace homie."
  8. Cabaretier / acteur Jimmy Fallon: "Dank u, Steve Jobs, voor alle leuke en verrassende manieren om ons leven beter gemaakt ... Verstuurd vanaf mijn iPhone.."
  9. Singer Weird Al Yankovic: "RIP Steve Jobs. Bedankt voor het verbeteren van het leven zoals wij het kennen."
  10. Cabaretier / acteur Patton Oswalt: "RIP Steve Jobs. Dichtst bij wat we moesten Tony Stark."
  11. Acteur Neil Patrick Harris: "Rust in vrede, Steve Jobs. Uw genie zal leven voor de komende generaties ..."
  12. Acteur Ashton Kutcher: "We hebben allemaal gesurft op het kielzog van Steve Jobs schip. Nu moeten we leren zeilen, maar we zullen nooit vergeten onze schipper."
  13. TV producer Steve Levitan: "Het spijt me zo te horen over de dood van Steve Jobs. Hij was echt een van mijn helden. Hij laat een hel van een erfenis. # ISAD"
  14. Radio persoonlijkheid Howard Stern: "Steve Jobs was een echte origineel. Zo verdrietig. Een enorme verlies."
  15. Performer will.i.am: "# youchangetheworld we verloren een groot vernieuwer ... Steve Jobs ontwierp een geheel nieuwe wereld ... hij zal gemist worden ..."
  16. TV / radio persoonlijkheid Ryan Seacrest: "'Heb de moed om ur hart en intuïtie te volgen. Ze weten al wat u echt wilt worden. Al het andere is secundair"-. Steve Jobs"
  17. TV presentator Nancy Grace: "Over naar de lucht en ontdekte nieuws over Steve Jobs - Mijn hart gaat uit naar zijn familie vanavond. # RIP Steve Jobs"
  18. Acteur Zach Braff: "RIP Steve Jobs. Een legende. Een visionair vernieuwer."
  19. Zanger Nick Lachey: "Beste wensen aan de familie van # stevejobs. Wat een geweldige man en geweldige leven! Zeker, zal zijn nalatenschap worden met ons allen voor altijd. # RIP."
  20. Acteur / filmmaker Jon Favreau: "We verloren een man met een echte visie vandaag. Medeleven met de hele Apple-familie."
  21. Lost co-creator Damon Lindelof: "Steve Jobs. Namens elke dromer zittend in zijn of haar garage, die is gek genoeg om te proberen de wereld te veranderen, zal je missen."
  22. Acteur / schrijver / komiek Donald Glover: "R.I.P. Steve Jobs. Ik kan eerlijk zeggen dat je veranderde mijn leven en de wereld vele malen."
  23. Model / tv-persoonlijkheid Tyra Banks: "Zoals ik het type op mijn iPhone, tranen spring2 mijn eyes4an amazingMan heb ik nooit ontmoet. Zijn genie heeft aangeraakt ons allemaal. Steve Jobs, zul je b / met ons 4ever"
  24. Acteur Jim Carrey: "Steve Jobs was een geweldige man. Hij zal leven in mijn harde schijf voor altijd! ?;^}"
  25. Acteur Steven Weber: "'De dood ... is het leven change agent ...' Steve Jobs"
  26. Actrice Busy Phillipps: "RIP Steve Jobs. Wat een ongelofelijke man. Hij laat een erfenis die veel verder gaan dan zijn uitvindingen ..."
  27. Acteur Zachary Levi: "Mogen wij allen streven naar de wereld te veranderen de manier waarop Steve Jobs heeft. We hebben maar een leven. Maak er het beste van. # Ripstevejobs"
  28. Acteur / comedian Joe Rogan: "Steve Jobs is overleden en links achter het grootste computerbedrijf van de wereld ooit heeft gekend. Een visie bereikt, vervulde een droom."
  29. Komiek Hodgman (de PC in de Mac commercials): "Alles wat goed ik heb gedaan, ik heb gedaan op een Mac."
  30. Actress Rose McGowan: "Ik ben verder dan verdrietig over het passeren van Steve Jobs". Beyond."
  31. Schrijver / regisseur Harry Shearer: "Steve, bedankt voor het veranderen van ons leven voor het beter."
  32. Shaun of the Dead regisseur Edgar Wright: "Vaarwel en RIP Steve Jobs. Geschreven vanuit een Macbook."
  33. Schrijfster / actrice Mindy Kaling: "Hard niet aan te denken hoeveel Steve Jobs zou hebben gedaan met meer jaren. Zo verdrietig. Je bent de beste, Steve."
  34. Het lezen van Rainbow gastheer LeVar Burton: "Ook al heb ik hem nooit ontmoet, ik ben het verlies van Steve Jobs gevoel op een zeer persoonlijke niveau."
  35. Schrijver / regisseur / komiek David Wain: "Gebeden aan Steve Jobs. Maar hij weet dat, want zijn bedrijf is al het bijhouden van iedereen in een database voor een tijdje."
  36. Musicus Trent Reznor: "Bedankt voor het gereedschap, de inspiratie, de mogelijkheden ... Miss je al Steve."
  37. Pee-Wee Herman: "RIP Steve Jobs."
  38. Acteur Ben Savage: "Dank je, Steve Jobs. Je passie, intellect en creativiteit werkelijk zijn veranderd onze wereld. Je zal gemist worden."
  39. Acteur Danny DeVito: "Steve Jobs missen je van de planeet heb je bij me elke dag op aarde"
  40. Acteur / komiek Tom Wilson (Biff van Back to the Future): "Gebeden aan Steve Jobs. Maar hij weet dat, want zijn bedrijf is al het bijhouden van iedereen in een database voor een tijdje."
  41. Acteur Kevin Spacey: "De wereld verloor een echte visionair vandaag. Er anders over denken."

Sport

 1. Wielrenner Lance Armstrong: "'Een computer is het meest opmerkelijke tool die we ooit hebben verzinnen. Het is een fiets voor onze geest"- Steve Jobs"
 2. NBA-ster Lebron James: "R.I.P Steve Jobs. Iemand die zeker zijn stempel op deze wereld! Innovaties die zullen leven en eeuwig!"
 3. Pro skater Tony Hawk: "Steve Jobs was de man."
 4. NFL ster Ndamukong Suh: "Het is heel triest om te horen dat de heer Steve Jobs heeft passed.He zal zeer gemist worden op vele manieren, zullen bidden voor zijn familie! # # RIPSteveJobs Apple"
 5. ESPN reporter Adam Schefter: "Een van de grootste vernieuwers in de geschiedenis is verdwenen. RIP, Steve Jobs."
 6. NFL legende Jerry Rice: "gedachten en gebeden gaan uit naar de vrienden n familie van Steve Jobs. De man is een icoon die veranderde technologie voor altijd. # # Apple MAC"

 

Deel deze blog post:

Jacques Stoop | Managing director / founder

Jacques heeft in 2008 VisionEars opgericht. Houdt zich bezig met de algemene leiding, strategie- en beleidsbepaling.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes