VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Voorkom zakelijke vakantiestress!
10
Juli 2013
Projectmanagement

Voorkom zakelijke vakantiestress!

10 juli 2013 | Ronald | Projectmanagement
  1. Begin op tijd met voorbereiden en maak een plan
  2. Regel vervanging en brief uw collega's
  3. Communiceer!
  4. Plan geen afspraken direct na uw vakantie
  5. Ruim uw werkplek op voor u met vakantie gaat

1. Maak een plan

U bent niet de enige die voor de vakantie een aantal hectische dagen heeft. Grote projecten moeten nog even af en tussendoor komen nog tal van klusjes en onvoorziene werkzaamheden. Maak een overzicht van de projecten die u voor de vakantie moet afronden en maak een zorgvuldige planning. Houdt daarbij rekening met enkele 'vrije' uren die opgaan aan onvoorziene omstandigheden. Voorkom vlak voor uw vakantie belangrijke deadlines of beslissende vergaderingen. Deze leveren altijd vervolgwerk op en daar zit u niet meer op te wachten.

2. Regel vervanging

Als u bij het maken van de planning constateert dat het u niet lukt om bepaalde projecten af te ronden voor de vakantie, draag het dan over aan een collega of regel vervanging. Geef duidelijk aan wat u van uw collega verwacht en wees redelijk in de hoeveelheid werk en maak daarbij een goed overdrachtsdocument.

3. Communiceer!

  • Vertel luid en duidelijk dat u op vakantie gaat en voor hoelang. Zo kunnen uw manager, uw collega's en uw klanten hier rekening mee houden.
  • Maak afspraken over uw bereikbaarheid. Wordt er van u verwacht dat u af en toe uw e-mails checkt of uw mobiele telefoon opneemt? En is dat dan de hele vakantie door, of slechts op een paar cruciale dagen? Maak hier duidelijke afspraken over. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn.
  • Zet al uw out-of-office melding aan. Stel ook uw contactpersonen en klanten op de hoogte van uw vakantie. Zij zullen hun vragen dan opsparen of stellen aan de door u doorverwezen collega('s).

4. Plan geen afspraken direct na uw vakantie

Plan ook uw terugkomst op het werk. Blokkeer de eerste dagen in uw agenda (of in ieder geval grote delen van de dag). Deze gebruikt u om uw mailbox leeg te maken, voor de overdracht tussen u en uw collega's of om enkele spoedklussen op te pakken.

5. Ruim uw werkplek op voor u op vakantie gaat

Archiveer uw mailbox en gooi afgehandelde mail weg. Ga ook eens door de bakjes op uw bureau en ruim op. Zo laat u een opgeruimd bureau achter en begint u uw vakantie met een fris en leeg hoofd.

Namens VisionEars wensen wij u een hele prettige en vooral ontspannen vakantie!

Heeft u nog vragen over onderhoud of andere zaken met betrekking tot uw website tijdens uw vakantie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze blog post:

Ronald Groot | Operationeel directeur

Als projectmanager gebruikt Ronald zijn positieve can-do-mentaliteit om het beste uit zowel opdrachtgevers als collega's te halen.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes