VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Projectmanagement

Projectmanagement
05
Jan 2017
Projectmanagement
05 jan 2017 | Ronald | Projectmanagement

Met een goed Functioneel Ontwerp probeer je te voorkomen dat in de realisatie- of testfase van het project discussie ontstaat over de werking van de site of applicatie. Het laatste dat je wilt is in deze fase uitleggen waarom bepaalde functionaliteiten nu niet gebouwd zijn en niet gebouwd kunnen worden binnen deadline of budget. In dit blog leg ik uit waar je op moet letten bij het opstellen van dit belangrijke document.

10
Juli 2013
Projectmanagement
10 juli 2013 | Ronald | Projectmanagement

De tour de France is van start, de zon is eindelijk gaan schijnen. Voor mijn gevoel is de zomer nu echt begonnen! Voor mij en ook voor u heerlijk; een vakantie in het vooruitzicht en de avonden zijn lang. Toch brengt het op zakelijk vlak vaak onhandigheden met zich mee; de dagen voor de vakantie wordt er tot in de late uren gewerkt en als klussen niet afkomen worden deze aan het zwembad met laptop en mobiele telefoon nog afgemaakt. Daarom 5 tips om alles rustig af te sluiten zodat u (en ook ik) met een gerust hart op vakantie gaat.

16
Aug 2012
Projectmanagement
16 aug 2012 | Jacques | Projectmanagement

Hoe herken je slechte managers en wat doen zij eigenlijk fout? Om antwoord te krijgen op die vragen, bestudeerden Jack Zenger en Joseph Folkman meer dan 11.000 leidinggevenden. En dan in het bijzonder: de tien procent van hen die het slechtst presteert. Ze vergeleken hun fouten met die van topmanagers die werden ontslagen bij grote Amerikaanse bedrijven. Daaruit stelden ze een top 10 samen van de meest voorkomende gebreken van slechte leiders.

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes