VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

VisionEars gaat verhuizen!
15
Dec 2016
Onze helden

VisionEars gaat verhuizen!

15 dec 2016 | Kevin | Onze helden

De datum was al een tijdje bekend maar nu gaat het dan toch echt gebeuren! De een spreekt over 'de dag', de ander over het einde van een tijdperk. De dag dat alles anders wordt, de dag dat VisionEars gaat verhuizen!

Na een aantal topjaren in hartje Valkenswaard, is het nu tijd om dichter bij het vuur te gaan zitten. Zo zijn we onze opdrachtgevers nog beter van dienst en kunnen we nog beter samenwerken met onze partners. Team VisionEars is de afgelopen jaren uitgebreid en onze talenten komen uit alle hoeken van Brabant. De nieuwe locatie moest naast inspirerend dus ook makkelijk te bereiken zijn.

Deze perfecte match vinden wij in het European Business Centre in Eindhoven, ook wel bekend als EPIC. Een ideale locatie dichtbij verschillende uitvalswegen en volop parkeergelegenheid voor onze opdrachtgevers. Daarnaast serveert European Business Centre ook nog eens de lekkerste koffie van Eindhoven! Oh, en mocht je met het vliegtuig langs willen komen, geen enkel probleem. Eindhoven Airport is namelijk op loopafstand. ;)

Voordat wij aan de slag gaan op de nieuwe locatie moet er nog wel even verhuisd worden. Om deze reden zijn wij op dinsdag 27 december gesloten. Terwijl de meeste mensen nog aan het genieten en uitbuiken zijn op de zogenaamde 3e kerstdag is het voor VisionEars tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het wordt een drukke dag waarin we zorgen dat we de volgende dag natuurlijk weer ouderwets voor jullie klaarstaan! Uiteraard zijn we in noodgevallen gewoon bereikbaar.

Wil je een kijkje komen nemen dan horen we dat graag!

Dit is ons nieuwe adres:
European Business Centre (EPIC)
Luchthavenweg 81-209a 
5657 EA Eindhoven

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2020 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes