VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

23
Sept 2014
Max
Marketing & communicatie

Zend goede content!

23 sept 2014 | Max | Marketing & communicatie

Verdubbel je views

Videographic

Naast YouTube, die maandelijks meer dan een miljard unieke bezoekers trekt, is Vine en Instragram Video tegenwoordig ook present. Er is geen ontkomen meer aan: men kijkt liever naar een video. Dit is helemaal niet erg, want met het posten van video’s gaat u sky-high. Je komt niet alleen hoger in de zoekmachines, maar liefst 88% van de bezoekers brengt meer tijd door op je website!

Mensen verruilen massaal hun televisie abonnement voor een abonnement op online video streams, zoals Netflix. Televisie aanbieders doen letterlijk ‘een poging’ om dit te beperken door digitaal en (gratis) on demand te gaan, maar tevergeefs. MyPrime van UPC schiet qua gebruiksvriendelijkheid en aanbod tekort tegenover Netflix.

Ga voorbereid de toekomst tegemoet en neem een kijkje op de videographic hiernaast.

Wees concurrentie te ‘slim’ af

Content marketing is heilig. Ga dus voorbereid en deskundig de strijd aan met concurrentie. Door jezelf als specialist in je branche neer te zetten, nemen volgers en potentiële klanten jou pas echt serieus. Push niet diensten of producten, maar creëer herkenbaarheid. Door alleen het delen van informatie met je doelgroep ben je er nog niet. Je moet niet zelf, maar juist anderen voor jou laten praten. Dit is dé manier om de pot met goud aan de andere kant van de regenboog te bereiken.

Hoe? Breng discussies op gang, maak content like- en share-vriendelijk, creëer interactie door content met de juiste dosis humor.
Door een foto bij een vacaturetekst te voegen wordt je online al 20% vaker bekeken. Als hier ook nog een video bij zit verdubbel je al bijna het aantal views!

Facebook, Twitter, Google+

Twitter wordt voornamelijk gebruikt om volgers op de hoogte te houden van je activiteiten. Juist omdat jongeren hier massaal accounts aanmaken heeft het in 2014 veel terrein gewonnen en Facebook achter zich gelaten.

Google is cruciaal bij internet marketing en echt upcoming. Dit maakt Google+ een ware underdog en geduchte concurrent onder de social media platformen. Google’s achterstand op Facebook en Twitter is groot, maar het krijgt steeds een groter aandeel.

Mobielvriendelijk

Circa 50% gebruikt een smartphone of tablet om websites te bezoeken en blaast daarmee de laptop en desktop van tafel. Sterker nog, het zal je verbazen hoeveel websites niet tot nauwelijks responsive zijn. Door een slecht leesbare (vacature)tekst kunnen bedrijven heel wat bezoekers mislopen.

Start bloggen!

SEO, Search Engine Optimisation, vertaald zoekmachine optimalisatie. De beste manier om je vindbaarheid te verhogen is een blog. De (toegevoegde) waarde van een blog wordt onderschat. Je kunt er thema gerelateerde content in kwijt en zo bepaalde landingspagina’s op je website versterken. Zonder dat het iets kost kun je er met blogs voor zorgen dat er meer externe sites een link plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het personaliseren van een blog essentieel is. Schrijf vanuit jezelf, en niet vanuit het bedrijf.

 

Deel deze blog post:

Max Dikland | Stagiair communicatie

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2020 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes