VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

QR Codes en Marketing: een goede combinatie
25
Mei 2011
Marketing & communicatie

QR Codes en Marketing: een goede combinatie

25 mei 2011 | Kevin | Marketing & communicatie

Voeg je QR code toe als e-mail handtekening

Stuur ze door naar een informele pagina, een ‘wie zijn wij’ pagina of je linkedin profiel. Indien mogelijk, probeer ze door te sturen naar een pagina die niet toegangkelijk is voor traditionele web surfers.

Een bedank pagina

Nadat de klant een product of dienst heeft gekocht, of hij of zij heeft zich ergens ingeschreven, presenteer je ze een QR code met een welkomst video of een extra korting op de volgende aankoop. Laat de klanten op deze manier nog eens nadrukkelijk weten dat ze een goede keuze hebben gemaakt.

QR code billboard

Deze vorm heeft nog niet echt voet aan de grond in Nederland maar dit kan een uitgelezen kans zijn voor overheidsinstanties of organisators van festivals om hun diensten te promoten. Zelfs kleine retail zaken zouden bijvoobeeld hun ‘deal van de dag’ aanbieding kunnen laten zien door middel van een QR code.

 

Deel deze blog post:

Kevin van Beers | Inbound marketing specialist

Kevin is inbound marketing specialist bij VisionEars. Naast social media heeft hij ook een passie voor marketing automation.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes