VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Eventverslag: Joomla!dagen 2016. Bekijk onze presentatie over Varnish Cache
28
Apr 2016
Marketing & communicatie

Eventverslag: Joomla!dagen 2016. Bekijk onze presentatie over Varnish Cache

28 apr 2016 | Ronald | Marketing & communicatie

Zoals ik in een eerdere blogpost al aangaf hebben wij op 17 april een presentatie gegeven tijdens de Joomla!dagen in Zeist. Het grootste Joomla! evenement in de Benelux.

Tijdens het evenement zijn het hele weekend uiteenlopende onderwerpen aan bod gekomen. Tijdens deze dagen komen gebruikers, ontwikkelaars en hostingpartijen samen om kennis te delen over het Joomla! CMS.

Presentatie Joomla!dagen 2016: Varnish a business case

Samen met Sanne Bolkenstein van onze hostingpartner Byte hebben wij gesproken over Varnish Cache. Sanne heeft een korte introductie gegeven over Varnish en hierin uitgelegd wat Varnish nu precies doet voor de snelheid van je website. Zoals je hebt gelezen op ons blog kan Varnish er zomaar voor zorgen dat je de snelste website van Nederland krijgt.

Vervolgens was het woord aan mij en heb ik een uitleg gegeven over hoe wij Varnish hebben geïmplementeerd.

We vonden het erg leuk om bij de Joomla!dagen aanwezig te zijn er er een presentatie te mogen geven. Merel, Tim en Sanne van Byte: Bedankt voor de zeer prettige samenwerking! Wat mij betreft zijn we er volgend jaar weer! Al is het alleen maar om een goed gevulde goodiebag! te scoren ;)

Mocht je naar aanleiding van de presentatie nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met me op.

Deel deze blog post:

Ronald Groot | Operationeel directeur

Als projectmanager gebruikt Ronald zijn positieve can-do-mentaliteit om het beste uit zowel opdrachtgevers als collega's te halen.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes