VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Vanaf 1 oktober 2009 treedt het nieuwe spamverbod in werking
22
Sept 2009
E-mail marketing

Vanaf 1 oktober 2009 treedt het nieuwe spamverbod in werking

22 sept 2009 | Jacques | E-mail marketing

Spamverbod

Vanaf 1 oktober is het nu ook verboden om naar bedrijven spam te versturen, zonder dat hiervoor van tevoren toestemming is gegeven (opt-in). Eerder gold dit al voor spam naar individuele personen. Het verbod geldt voor berichten met een commerciële, charitatieve of ideële inhoud. Telecom-waakhond OPTA houdt toezicht op het naleven van de nieuwe wet. Zij kan naar aanleiding van klachten onderzoeken starten en boetes opleggen.

Bedrijven mogen straks alleen nog ongevraagd e-mail versturen aan vaste klanten of personen die daar vooraf toestemming voor hebben gegeven. De mail die u aan vaste klanten verstuurt, mag alleen aanbiedingen of reclame bevatten over soortgelijke producten en diensten die ze eerder bij u hebben afgenomen. Bovendien moeten alle berichten een afmeldmogelijkheid bieden en een (werkelijke, geen alias) afzender noemen.

Mailing tips

  • Gebruik alleen e-mailadressen van bestaande klanten en/of andere personen die van te voren toestemming hebben gegeven.
  • Verstuur alleen aanbiedingen en reclameboodschappen over producten/diensten die gerelateerd zijn aan producten/diensten van eerdere aankoop van de klant.
  • Zorg voor een opt-out mogelijkheid in elke mailing. Ontvangers moeten zich altijd en gemakkelijk af kunnen melden voor uw mailings. Zorg dat dit bijvoorbeeld met 1 of 2 klikken kan, zonder inloggen of opnieuw intypen van het e-mailadres.
  • Zorg voor een werkelijke afzendernaam en maak geen gebruik van aliassen.
  • Volg de regels op van ons spambeleid indien u via de mailservers van Byte uw mailing verstuurd. Zie http://www.byte.nl/docs/Spam-Beleid.html.

Bent u geïnteresseerd in het veilig en legaal versturen van mailings dan neem gerust eens contact op of kijk hier voor meer informatie.

Onze hostingpartner Byte in het nieuws omtrent spamverbod

Byte heeft kritiek op dit spamverbod geuit, waarmee we de afgelopen tijd in verschillende nieuws media zijn geweest.
Byte ziet de nieuwe spamwetgeving als een druppel op een gloeiende plaat. Een nationale wetgeving mist zijn uitwerking, doordat 95% van de spam door een klein aantal internationaal georganiseerde, criminele organisaties wordt verspreid. Spam heeft een wereldwijde herkomst en daarom zal de Nederlandse wetgeving hooguit 0,1% van alle spam tegenhouden. Een spamverbod zal pas zin hebben indien er op internationaal niveau wordt opgetreden. Het Nederlandse bedrijfsleven wordt nu de dupe, omdat het opzetten van grootschalige mailings onmogelijk wordt gemaakt. Hierdoor zou het een verslechterde concurrentie positie kunnen krijgen.

Een selectie van de publicaties:

 

Deel deze blog post:

Jacques Stoop | Managing director / founder

Jacques heeft in 2008 VisionEars opgericht. Houdt zich bezig met de algemene leiding, strategie- en beleidsbepaling.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes