VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
 • Blog

Webshop facts & tips
17
Sept 2014
Conversie optimalisatie

Webshop facts & tips

17 sept 2014 | Yoeri | Conversie optimalisatie

Relevant bloggen

Door zo vaak mogelijk te bloggen over relevante onderwerpen, producten en/of ontwikkelingen waar je bezoekers iets aan hebben bereik je meer.

 • B2B bedrijven die 1 á 2 keer per maand bloggen generen gemiddeld 70% meer leads dan bedrijven die dat niet doen.
 • Bedrijven die van 3 á 5 keer bloggen naar 6 á 8 keer per maand gaan, verdubbelen bijna het aantal leads.
 • Een bedrijf zal gemiddeld 45% groei zien in bezoekers als het aantal blog posts van 11-20 naar 21-50 verhoogt.

Relaties creëren, opbouwen en behouden!

Probeer door middel van social media een persoonlijke relatie met je klanten op te bouwen.

 • Bedrijven met 51-100 volgers op Twitter trekken gemiddeld 6% meer bezoekers dan bedrijven die 25 volgers of minder hebben
 • 87% van B2B marketeers gebruiken minsters één vorm van social media
 • Social media heeft een 100% hoger lead-to-close ratio dan outbound marketing
 • Trek de aandacht met personalisatie

Door middel van personalisatie trek je sneller de aandacht van bezoekers. Speel dus in op de wensen van je doelgroep.

 • Als je weet wat klanten op uw website/-shop hebben bekeken of aangeschaft, kun je gerelateerde producten weergeven. Denk ook aan "mensen die dit product kochten, kochten ook".
 • Reviews: mensen lezen graag wat andere klanten van een product vinden. Stuur de klant een e-mail, een paar weken nadat ze een product hebben aangeschaft om te vragen of ze een review willen schrijven. Om dit aantrekkelijker te maken voor een klant kun je hier bijvoorbeeld een kortingscoupon ter compensatie aanbieden.
 • Groet een klant met product aanbevelingen, gebaseerd op hun zoek/-bestelhistorie. Ditzelfde principe valt ook toe te passen op e-mail marketing. Benader de klanten gericht met aanbiedingen en/of nieuwe producten. Val ze niet lastig met producten/diensten waar ze waarschijnlijk geen interesse in hebben. Als een klant vorige week een nieuwe TV heeft gekocht via jouw webshop, ga ze dan niet mailen dat er nu 50% korting op precies diezelfde TV is.

 

Deel deze blog post:

Yoeri Fleuren | Webdeveloper

Webdevelopment is Yoeri op het lijf geschreven. Vragen over Magento? Yoeri is je man!

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes