VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Waarom mobile devices belangrijk zijn voor de Customer Journey
20
Juli 2015
Conversie optimalisatie

Waarom mobile devices belangrijk zijn voor de Customer Journey

20 juli 2015 | Yoeri | Conversie optimalisatie

Geoptimaliseerde website voor ‘delen’ van content

Steeds meer gegevens worden mobiel opgezocht. Hierdoor is het belangrijk dat jouw website goed te bereiken is op een mobiel apparaat. Responsive webdesign is hiervoor een uitermate geschikt middel, omdat je website zich dan automatisch aanpast aan het scherm. De content die je op je website hebt staan moet geschikt zijn om gedeeld te kunnen worden met andere mensen. In een beginfase gaan gebruikers vaak rondkijken op het internet. Wanneer ze iets relevants gevonden hebben, willen ze dit graag kunnen delen. Het is dus belangrijk om goede deelopties op je website te hebben. Het plaatsen van de juiste call-to-actions maakt het voor de gebruiker eenvoudig om te vinden waar hij naar zoekt.

De tablet maakt het verschil

De tablet is ideaal om geïnspireerd te worden en beslissingen te nemen. Dit gebeurt vaak 's avonds, thuis op de bank, in een relaxte sfeer. Deze setting is uitermate geschikt om een gebruiker over te halen om een aankoop te doen. De conversieratio van een tablet is in de meeste gevallen net zo groot als de conversieratio van een laptop of desktop pc.

Steeds meer tabletgebruikers doen een aankoop via online media. Echter, zijn er nog obstakels die het mogelijk lastig maken om een aankoop te doen. Eén van de meest voorkomende oorzaken is een te klein scherm. Een goede usability is dan ook van cruciaal belang en beïnvloedt direct het koopgedrag.

Mobiel wordt overal gebruikt

Tegenwoordig gaan smartphones overal mee naar toe en worden ze overal voor gebruikt. In de winkel snel even iets opzoeken over een bepaald product, prijsvergelijkingen en zelfs aankopen doen via een smartphone zijn de normaalste zaken van de wereld geworden. Daarnaast wordt een smartphone tegenwoordig veel gebruikt om gebruikers op de hoogte te houden van een bestelling; bijvoorbeeld via een sms bericht.

De vervolgstap is om na een bestelling de gebruiker te vragen om een review of beoordeling te schrijven over het aangekochte product. Wanneer ervoor wordt gezorgd dat een reviewmogelijkheid op een mobiel apparaat goed in te vullen is, dan zal een gebruiker sneller geneigd zijn om een beoordeling/review te plaatsen. Deze beoordelingen zijn waardevol voor jouw bedrijf, omdat veel bezoekers tegenwoordig ook beoordelingen gaan opzoeken over een bepaald product of dienst.

Mobile devices zijn dus van toegevoegde waarde binnen een customer journey en eigenlijk bijna onmisbaar. Wanneer een gebruiker iets probeert op te zoeken van jouw bedrijf, maar hij kan niet vinden wat hij zoekt, dan zal hij waarschijnlijk niet verder gaan zoeken. En zo valt er een gebruiker weg binnen jouw customer journey. Bedenk van tevoren goed hoe je mobile devices wilt inzetten binnen jouw customer journey, want dit kan van cruciaal belang zijn of een klant bij jou koopt of niet.

 

Deel deze blog post:

Yoeri Fleuren | Webdeveloper

Webdevelopment is Yoeri op het lijf geschreven. Vragen over Magento? Yoeri is je man!

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes