VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Tips voor online video advertising
09
Mrt 2015
Conversie optimalisatie

Tips voor online video advertising

09 mrt 2015 | Sanne | Conversie optimalisatie

Video advertising is het plaatsen van video advertenties voor, tijdens of na online video’s of andere content. Adverteren op YouTube is een onderdeel van video advertising, maar er zijn meer mogelijkheden om je video onder de aandacht van een breed publiek te brengen. 

Een groot deel van het succes van een online video wordt bepaald door de kwaliteit van de uiting die wordt ingezet. Voordat je een keuze maakt uit de verschillende mogelijkheden van online video advertising, kijken we hoe je het beste een online video kunt creëren:

Verras de kijker

De meeste consumenten vinden pre-rolls irritant en klikken deze zo snel mogelijk weg. Een grappige, originele of vernieuwende pre-roll wordt gewaardeerd en maakt meer kans om volledig bekeken te worden. De video kan dan gedeeld worden met anderen. Een goed voorbeeld hiervan is een commercial van Volkswagen.

Eerste vijf seconden

Zorg dat het merk in de eerste vijf seconden wordt genoemd. De realiteit is dat veel pre-rolls zo snel mogelijk worden weggeklikt. Wanneer je het merk in de eerste 5 seconden noemt, zien alle gebruikers het merk, wat bijdraagt aan de brandawareness.

Vergeet de tv commercial

Vergeet het ‘recyclen’ van tv-commercials. Online is een ander medium dan offline, pas de video daarop aan. Een tv-commercial recyclen zal een lager uitkijkpercentage tot gevolg hebben. Een online video is een aanvulling op de tv-campagne, geen kopie.

Benut de voordelen

Maak gebruik van de voordelen van de online wereld. Consumenten staan positief tegenover interactie in pre-rolls. Voornamelijk interactie met ‘fun’ elementen:
ABN AMRO huizenvergelijker: https://www.youtube.com/watch?v=Z1tNnE8mWw0

Burger King: https://www.youtube.com/watch?v=KXqp9Izk0yM


ASPCA: https://www.youtube.com/watch?v=EekcG9bQGhw


Honda: http://youtu.be/7ov6Zq_bp6c

 

Deel deze blog post:

Sanne Klompenhouwer | Designer

Sanne is pixelperfect en haar ontwerpen zijn altijd raak. Ze maakt offline design meetbaar.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes