VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Beste infographic voorbeelden: top 5
08
Juni 2017
DTP & huisstijl ontwikkeling

Beste infographic voorbeelden: top 5

08 juni 2017 | Sanne | DTP & huisstijl ontwikkeling

Infographics zijn overal en als het aan ons ligt blijven ze ‘booming’.

De afgelopen jaren zijn er veel infographics gemaakt. We zijn opzoek gegaan naar de beste, mooiste en grappigste infographics. Hieronder vind je een aantal voorbeelden, laat je inspireren! Wie weet… helpen deze voorbeelden je bij het maken / bedenken van de beste infographic van dit jaar.

 

1. “Why your brain craves infographics” – NeoMam Studios

1braincravesinfographics

Deze geniale infographic legt uit waarom mensen visueel zijn ingesteld. We zijn eerder bereid iets te lezen, begrijpen en te onthouden als een artikel of tekst afbeeldingen bevat. 
Een afbeelding is essentieel in bijvoorbeeld het onderwijs. Sommige mensen leren sneller en beter als ze voorbeelden zien of, nog een stapje, het zelf uitvoeren. Het duurt immers maar 150 milliseconde om een symbool te herkennen. Bewegende beelden spreekt onze verbeelding meer aan, daarom is het niet meer dan logisch dat er interactie een infographic versterkt.

 

2. “12 classic sauces and how to make them” – Quid Corner

2sausesandhowtomakethem

Een van onze favoriete dingen naast infographics is lekker eten. En wat maakt een maaltijd af? Een sausje natuurlijk. Je ziet niet vaak foto’s in infographics, maar deze smakelijke foto’s gecombineerd met iconen in dezelfde kleuren maakt deze infographic goed. Heb je al honger gekregen?

 

3. What Happens one hour after drinking a can of coke – Renegade Pharmacist

3coke1hr3 1024x1024

Deze infographic ging viral nadat hij was gepubliceerd voor de onwetende coca-cola fans. Voordat je een cola’tje pakt, bekijk deze infographic (of deze als je light drinkt). Let daarbij ook op de details en eenvoud van deze infographic.

 

4. Space elevator – Science fiction or the future of mankind?

Behalve dat deze video er goed uitziet en leuk is geanimeerd, bevat het veel informatie. Wanneer je hem hebt bekeken voel je je een stuk slimmer. Het is een lange video (bijna 7 minuten!), maar toch houdt het je aandacht vast.

 

5. Desk exercises for designers – Creative bloq, Simon Middleweek

5deskexercise

We zitten soms urenlang achter ons bureau starend naar ons beeldscherm. Met deze oefeningen kom je even uit die sleur en voorkom je dat je een stijve nek krijgt.

6. How airbnb helped cuban travel flourish - Airbnb

6airbnb

Airbnb publiceerd regelmatig prachtige infographics. De ene keer flat / material design, maar deze keer in stijl van watercolor, wat een mooi effect geeft.

 

7. ING & innovatie

7ing

ING pakt het slim aan. De minimalistische, leuke, illustraties in het kleurenpalet van ING vereenvoudigen het innovatieplan van ING.

 

Laten we beginnen

Oke, we hebben iets met infographics... Je ziet waarom. Ze zijn eenvoudig te begrijpen, een leuke weergave van anders platte tekst en data én ze zijn op verschillende manieren uitvoerbaar. 

Als je jouw marketing plan opstelt, zorg dat je visuals gebruikt (en zeker een infographic). Heb je hulp nodig met het maken van een infographic? Neem gerust contact met ons op of download ons stappenplan en ga direct aan de slag.

Download je gratis e-book

Infographic stappenplan - Hoe begin je? Wat laat je zien?

Ja, ik wil een gratis ebook
Deel deze blog post:

Sanne Klompenhouwer | Designer

Sanne is pixelperfect en haar ontwerpen zijn altijd raak. Ze maakt offline design meetbaar.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes