VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog

Wil je een tweet visueel aantrekkelijker maken? Maak dan gebruik van Twitter Cards. Je hebt ze waarschijnlijk al gezien in je tijdlijn.

14
Apr 2016
Conversie optimalisatie
14 apr 2016 | Kevin | Conversie optimalisatie

Je zal het vast wel een keer meegemaakt hebben. Je download een bestand of schrijft je in voor een e-mail alert en vervolgens ontvang je een stroom aan robotachtige e-mails zonder toegevoegde waarde die je intelligentie beledigen. Dit is natuurlijk hoe het niet moet! In dit blog lees je hoe je de gebruikersvriendelijkheid van jouw marketing automation implementatie juist kan verhogen!

11
Apr 2016
Web development
11 apr 2016 | Yoeri | Web development

In de huidige tijd waarin overal om je gegevens wordt gevraagd, is het belangrijk dat deze gegevens juist verwerkt worden. Al deze data wordt opgeslagen in databases, maar hoe goed is je database beveiligd? In deze blog post geef ik je enkele tips hoe je de databases kunt beveiligen zodat al je gegevens veilig opgeslagen worden.

06
Apr 2016
Web development
06 apr 2016 | Yoeri | Web development

Magento 2 is nu enige tijd beschikbaar en we krijgen steeds meer vragen over het nieuwe e-commercesysteem. In mijn eerdere blog posts ben ik ingegaan op de nieuwe functionaliteiten van Magento 2 en heb ik een vergelijking gemaakt tussen Magento 1 en Magento 2. Een vraag die we nog regelmatig krijgen is hoe lang Magento 2 beschikbaar is totdat er mogelijk een nieuwe versie (Magento 3?) van het e-commercesysteem komt. In deze blog post lees je het antwoord!

04
Apr 2016
DTP & huisstijl ontwikkeling
04 apr 2016 | Sanne | DTP & huisstijl ontwikkeling

In deze tijd, waar de gebruiker centraal staat en hoe deze gebruiker zijn of haar ervaringen online deelt, speelt online marketing een steeds grotere rol. Traditionele print-marketing wordt steeds minder vaak ingezet. De reden hiervan is simpelweg dat traditionele print slecht kan worden gedeeld (geshared) en de effectiviteit kun je minder uitgebreid meten. Echter blijft traditionele print wel een belangrijke rol spelen. Een mogelijkheid om offline naar online te halen is door een webadres of een QR-code te vermelden op je drukwerk. Een andere mogelijkheid is "Layar". Layar gaat nog een stapje verder, Layar laat de traditionele –offline- print integreren met online interactie!

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes