VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog
17
Mei 2016
Web development
17 mei 2016 | Yoeri | Web development

Op 12 en 13 mei jl. vond Meet Magento 2016 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ondernemers, webwinkeliers, e-commerce managers, marketeers en de (internationale) Magento community komen op deze dagen bij elkaar. In deze blogpost lees je een kort verslag over onze ervaringen tijdens de twee dagen.

04
Mei 2016
Web development
04 mei 2016 | Kevin | Web development

Ajax of PSV? (Feyenoord dus... ;-)). Boterham met pindakaas of hagelslag? Joomla! of Wordpress? Vergelijkingen. We houden ervan en ze kunnen vaak tot verhitte discussies leiden. We krijgen vaak de vraag wat nu het beste Content Management Systeem (CMS) is? In deze blogpost geven we antwoord op deze vraag.

02
Mei 2016
Tom
Conversie optimalisatie
02 mei 2016 | Tom | Conversie optimalisatie

Bekijk in dit blog de top 3 redenen om SVG afbeeldingen te gebruiken en kom erachter welke voordelen het gebruik van deze afbeeldingsformaten hebben ten opzichte van de traditionele gif, png of jpeg bestanden.

28
Apr 2016
Marketing & communicatie
28 apr 2016 | Ronald | Marketing & communicatie

Zoals ik in een eerdere blogpost al aangaf hebben wij op 17 april een presentatie gegeven tijdens de Joomla!dagen in Zeist. Het grootste Joomla! evenement in de Benelux. Tijdens het evenement zijn het hele weekend uiteenlopende onderwerpen aan bod gekomen. Tijdens deze dagen komen gebruikers, ontwikkelaars en hostingpartijen samen om kennis te delen over het Joomla! CMS.

26
Apr 2016
Webshop software
26 apr 2016 | Geert | Webshop software

Het internet staat vol met best practices over het gebruik van call-to-action buttons. Niet gek, want door het (juist) inzetten van deze knoppen kun je bezoekers begeleiden de door jouw gewenste weg af te leggen op je website. 

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes