VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog
22
Juni 2016
Web & interaction design
22 juni 2016 | Sanne | Web & interaction design

Er is al een tijdje een discussie gaande over de rol van een designer en front-end developer binnen een team van designers, programmeurs en (internet) marketing specialisten. Moet de designer leren coderen? Moet de designer zijn ontwerpen naar front-end code kunnen omzetten? Of blijven we gelaagde Photoshop-ontwerpen maken die daarna (door iemand anders) naar front-end code worden omgezet?

22
Juni 2016
Blog
22 juni 2016 | Kevin | Blog

Heb je wel eens gebruik gemaakt van NPS enquêtes binnen marketing? Of vind je dat NPS alleen iets is voor de afdeling klantenservice? Nee, NPS is ook binnen inbound marketing een belangrijk middel dat je kan gebruiken om als bedrijf te groeien. NPS kan zelfs centraal staan binnen je complete marketing automation strategie! In dit blog geven we concrete tips hoe je NPS enquêtes passen binnen marketing automation.

20
Juni 2016
Marketing & communicatie
20 juni 2016 | Geert | Marketing & communicatie

De waarde en mogelijkheden van marketing automation zijn sinds enige tijd ook door VisionEars omarmd. Inmiddels wordt het door ons proactief aan nieuwe en bestaande klanten aangeboden en zelf maken we er ook intensief gebruik van. Je KAN bijna niet meer zonder marketing automation wil je je organisatie laten groeien. Maar hoe ziet de toekomst eruit van marketing automation? Zijn we over een tijdje marketing automation vergeten en omarmen we 'the next big thing'?

20
Juni 2016
Web development
20 juni 2016 | Yoeri | Web development

In mijn vorige blog post heb ik uitgelegd welke verschillende soorten Twitter Cards er zijn. In deze blog post vertel ik hoe je Twitter Cards implementeert op je website.

07
Juni 2016
Marketing & communicatie
07 juni 2016 | Kevin | Marketing & communicatie

Het is geen geheim dat marketing automation het marketing landschap drastisch aan het veranderen is. Veel organisaties stellen zich de vraag of ze met deze 'trend' mee moeten gaan. (Ja, want marketing automation is geen trend meer!). Maar is het ook geschikt voor kleine organisaties en ZZP'ers? Research bureau Gleanster deed onderzoek naar het gebruik van marketing automation binnen small businesses. De uitkomst is duidelijk: ook voor kleine organisaties is marketing een perfect middel om in te zetten! In dit blog ontkrachten we de 5 meest voorkomende stellingen die het gebruik van marketing automation tegenspreken aan de hand van het onderzoek.

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes