VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog
08
Aug 2016
Conversie optimalisatie
08 aug 2016 | Geert | Conversie optimalisatie

Je kent het vast wel. Alle ingevulde contactformulieren op je website worden in een aparte database opgeslagen, het bezoekersgedrag op je website kun je terugvinden in SharpSpring en Google Analytics, MailChimp gebruik je voor het versturen van nieuwsbrieven en het beheren van de lijsten, vragen van klanten beantwoord je op Twitter en dan is er ook nog een kassasysteem waarin alle verkopen worden vastgelegd. Kortom, er zijn tig bakjes waarin informatie van klanten en potentiële klanten wordt opgeslagen. 

21
Juli 2016
Blog
21 juli 2016 | Sanne | Blog

Een infographic is een informatieve presentatie van complexe data. Door informatie visueel aantrekkelijk te maken en teksten te ondersteunen met illustraties wordt het scannen op relevantie binnen complexe data toegankelijker. Infographics werden voorheen vooral gebruikt bij nieuws- en achtergrondartikelen, in financiële jaarverslagen, in openbaar vervoerssystemen als verklarend beeld, en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden. Maar tegenwoordig kom je ze overal tegen. Zowel voor interne als voor externe communicatie.

In mijn vorige blogpost over de toekomst van marketing automation  vielen de termen ‘predictive analytics’ en ‘prescriptive analytics’ al. Vandaag zal ik dieper ingaan op deze analysetechnieken en hun kleine broertjes: descriptive analytics en diagnostic analytics. Om het één en ander duidelijk te maken zal ik Bol.com als voorbeeld gebruiken.

05
Juli 2016
Marketing & communicatie
05 juli 2016 | Kevin | Marketing & communicatie

Het EK voetbal en Wimbledon lopen op hun eind. De Tour de France is begonnen. De zomer van 2016 staat bol van grote sportevenementen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de olympische spelen! Een van de grootste sportevenementen ter wereld. In 2012 werd er gesproken over ruim 4 miljard kijkers! Dat is meer dan 50% van de complete wereldbevolking! Grote kans dat dit aantal de komende spelen opnieuw gehaald, of zelfs overtroffen wordt. Wat heeft de olympische spelen nu met jouw organisatie te maken en hoe kun je de olympische spelen gebruiken voor bijvoorbeeld lead generatie of brand awareness? We leggen het je graag uit!

04
Juli 2016
Webshop software
04 juli 2016 | Yoeri | Webshop software

Enige tijd geleden heeft Magento een nieuwe minor update van het nieuwe Magento 2 e-commerce systeem gereleased. In deze blogpost bespreken we de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten van deze nieuwe versie. 

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes