VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

Blog
15
Dec 2016
Conversie optimalisatie
15 dec 2016 | Geert | Conversie optimalisatie

Wellicht hebben we je met onze vorige blogposts in deze serie al overtuigd om nu of op zeer korte termijn een Data Management Platform (DMP) te gaan gebruiken. Dat is niet gek, want meer dan 50%...

12
Dec 2016
DTP & huisstijl ontwikkeling
12 dec 2016 | Sanne | DTP & huisstijl ontwikkeling

Voor jouw bedrijf of (nieuwe) product of dienst wil je natuurlijk een passend professioneel logo en huisstijl laten maken. Zo creëer je jouw bedrijfsimago waardoor jouw doelgroep je herkent en jij je onderscheid van de concurrenten. Een consistente huisstijl wekt vertrouwen bij de klant, maar ook bij medewerkers. Vertrouwen in je merk, diensten en producten die je aanbiedt. Een logo en huisstijl laten maken is een heel proces, maar waar begin je? Hoe ziet dat proces eruit, wat wordt er van jou verwacht en wat kan jij van de grafische vormgever verwachten?

05
Dec 2016
Sam
Onze helden
05 dec 2016 | Sam | Onze helden

Hallo allemaal, mijn naam is Sam en ik ben sinds eind september aan de slag als inhouse accountmanager voor VisionEars. In mijn nieuwe rol heb ik de afgelopen maanden de kans gekregen VisionEars als werkgever te leren kennen. Langzaam maar zeker kom ik steeds meer te weten over de verschillende klanten. De eerste sales zijn gemaakt, de koffie smaakt top en aan nieuwe klanten geen gebrek, wat maakt dat er tijd is om na te denken over nieuwe mogelijkheden en kansen voor het bedrijf VisionEars.

22
Nov 2016
Webshop software
22 nov 2016 | Yoeri | Webshop software

Het belang van een goede webshop wordt steeds groter, aangezien mensen tegenwoordig meer producten via een webshop aanschaffen. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet bij een eenmalige aankoop blijft? Zorg ervoor dat je de klant aan je merk (webshop) bindt door de klantloyaliteit te vergroten. Hoe je dat doet lees je in deze blog post.

09
Nov 2016
Marketing & communicatie
09 nov 2016 | Kevin | Marketing & communicatie

Je denkt na over Marketing Automation. Je doet onderzoek hoe marketing automation je kan helpen. Welke systemen zijn er beschikbaar? Je bent je ervan bewust dat het een grote stap kan zijn. Afhankelijk van budget en tijd kun je besluiten om de stap toch niet te zetten. Maar je wil wel graag kennis maken met Marketing Automation? Wat nu als we je vertellen dat je gebruik kan maken van een krachtig e-mail marketing platform met de voordelen van Marketing Automation? Dit alles voor een fractie van het budget en tijd!

© 2008-2021 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes