VisionEars wordt Mulberries Agency

Wij gaan vanaf 1 september verder onder de naam Mulberries Agency. Naast de vertrouwde service die je van ons gewend bent hebben we ons ook gespecialiseerd op het gebied van Marketing Automation en Experiment Marketing.

Bekijk hier de website van Mulberries Agency Sluit popup

Download je gratis ebook: Marketing automation - 6 systemen vergeleken

Zoek je naar software om meer leads te converteren? Download onze gratis ebook waarin wij de 6 meest gebruikte softwarepakketten met elkaar vergelijken!

Download je gratis ebook: Infograpic stappenplan

Voor een geslaagde infographic heb je meer nodig dan goede data en een mooi design. Het moet een verhaal vertellen dat aansluit bij de doelgroep. Download ons heldere stappenplan en ga voor die perfecte infographic.

Download je gratis ebook: 10 tips voor een optimale webshop homepagina

De homepagina van je webshop is enorm belangrijk, want het is de first impression die telt. Een geoptimaliseerde homepagina is belangrijk voor het succes van je webshop.

Gratis consult: snelheidsoptimalisatie

Een snelle(re) website draagt bij aan de gebruikerservaring en levert meer conversies en dus omzet op. Wij helpen je graag op weg!

Wie onderstaand formulier invult, ontvangt een uitnodiging van een gratis consult. Tijdens dit gesprek bekijken we de betreffende website(s) en bespreken we samen alle mogelijkheden en valkuilen.

Gratis consult: Webshop optimalisatie

Voor een geslaagde webshop heb je meer nodig dan mooi design. Een goede gebruikerservaring, technisch in orde en zoekmachine geoptimaliseerd. Neem contact op voor een GRATIS consult. Wij nemen je webshop onder de loep zodat jij precies weet waar je kansen liggen en nog meer rendement uit je webshop kan halen.

Download jouw gratis ebook
  • Blog

25 Principes voor een succesvol mobile website design
12
Mei 2014
Blog

25 Principes voor een succesvol mobile website design

12 mei 2014 | Hor Kin | Blog

Belangrijkheid van de zoekbalk

Deelnemers aan het onderzoek met een specifieke behoefte, vooral die retail websites bezochten, wendden zich al snel tot de zoekbalk om te vinden wat ze zochten. Deelnemers verlieten snel de websites die irrelevante zoekresultaten gaven of een grote set van resultaten gaven die ze niet konden filteren.

Zorg ervoor dat de zoekbalk zichtbaar is op de homepage via een invoerveld, relevante resultaten weergeeft en is uitgerust met geavanceerde functies zoals een auto-complete en filters.

Mobile website misvattingen

Mocht er een keuze zijn, dan klikten de deelnemers vaak op de link “volledige website” als gevolg van de gedachte dat ze iets zouden missen door het gebruik van de mobiele website.

Als uw mobiele website dezelfde inhoud en functionaliteiten bevat als de desktop site, maar dan in een gemakkelijker te gebruiken formaat, dan is het niet nodig om een link te plaatsen naar de desktop versie. Als u toch besluit om gebruikers te voorzien van een link naar de desktop website, dan is het gebruik van termen zoals “dekstop versie” in plaats van “volledige versie” beter om duidelijk te zijn dat beiden een complete gebruikerservaring bieden.

Sites met een mix van mobiele en desktopgeoptimaliseerde pagina's zorgen voor een slechte gebruikerservaring

Zoals te verwachten, was het voor de deelnemers makkelijker om door de mobiel geoptimaliseerde sites op mobiele apparaten te navigeren dan de desktop sites op mobiele apparaten. Echter, websites die een mix van desktop- en mobielgeoptimaliseerde pagina’s bevatten waren moeilijker voor de deelnemers te navigeren dan websites met alleen desktoppagina's .

Zorg ervoor dat de site in zijn geheel geoptimaliseerd is voor mobiel gebruikers om gebruikerservaring en conversie te verbeteren. Laat de gebruiker nooit switchen van desktoppagina’s naar mobiele pagina’s

Bekijk het volledig onderzoek: download PDF.

 

Deel deze blog post:

Hor Kin Cheung | Internet marketing manager

Als internet marketing manager tilt Hor Kin alles naar een hoger niveau. Google heeft geen geheimen voor hem.

Neem contact met mij op Contact
blog comments powered by Disqus
© 2008-2019 - VisionEars B.V. - Meetbaar online succes